![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én a Windows 98-én virtualpc2007 a szkenner, amely a véleménynyilvánítás Epson 636 Letöltöttem a vizsgálat 2 segédprogram a 98. és a TWAIN illesztőprogram 98, de telepíteni a scan 2 közüzemi de isnt mindenképpen telepíteni a TWAIN meghajtók
| |||
| |||
| Van csatlakoztatva a szkenner, hogy ha a Windows építeni a vezetőnek az Ön számára? |
|
| |||
| |||
| Igen pluged, hogy a nyomtató kábelt, mert eljött a kártyát úgy, hogy a port egy másik, hogy a dugó van a hátán, de ez a skuzzy Azt hiszem, amit mi ott felszólította 98 van csak egy lehetőség, hogy ne add nyomtatók lapolvasókra meg a listán nem az XP |
|
| |||
| |||
| Próbáld meg a honlapon, akkor a kettő járművezetők ott. |
|
| |||
| |||
| Én is kaptam thats őket Van nekik is 98 Telepítettem a scan 2 utillity Csak vidám találni a módját, hogy telepítse a TWAIN meghajtók |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Szeretnél csatlakozni soros szkennert új rovatban | congaman59 | Digital Imaging & Nyomtatók | 5 | 18. január 2009 18:27 |
| Whats up lényegbevágó a szkenner? | KanoakaVirus | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 6. január 2009 18:26 |
| WTB: Retina Eye szkenner | cheesepuff | Általános fémáru Chat | 2 | 2. december 2008 15:14 |
| Szkenner problémák | urmaserendipity85 | Digital Imaging & Nyomtatók | 2 | 15. január 2008 14:23 |
| A legjobb ingyenes kém áruburgonya szkenner? | Jade | General Chat szoftver | 3 | 17. február 2007 07:10 |
| Téma eszközök | |
| |