rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Digital Imaging & Printers

Register

Skaner pomoże!

Reply

Narzędzia wątku
Old 1 lutego 2008, 19:29
Banned Grupa

Default Skaner pomoże!

I jeden z systemem Windows 98 na virtualpc2007 dla mojego skanera, który jest wyrazem Epson 636 i pobrać narzędzie skanowania 2 do 98 i 98 sterownika TWAIN, ale i zainstalować narzędzie skanowania 2 isnt ale i tak, aby zainstalować sterowniki TWAIN I treid wprowadzenie dll rzeczy w oknach system32 kierowców nadal didnt work

My System: #

Procesor (y):
Intel P4
Płyta główna:
ECS 915pla2
Pamięć RAM:
1gb
Karta graficzna (y):
ATI Radeon x1050
Karta dźwiękowa:
diament xtreme 7.1
Hard Drive (s):
160 GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM napęd combo DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chłodzenie:
powietrze
Sieć / Internet:
bezprzewodowe
Monitor (y):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (-y):
Windows XP
Old 1. lutego 2008, 20:55
Moderator grupy

Default Skaner pomoże!

Czy jest podłączony do skanera, aby sprawdzić, czy okna zbuduje sterownik dla Ciebie?

Old 3 lutego 2008, 15:35
Banned Grupa

Default Skaner pomoże!

tak to w pluged z kabla drukarki, ponieważ wraz z kartą z portu na inny wtyczka, która jest z tyłu, ale to był skuzzy i think thats co tam wezwał 98 jest tylko opcja dodawania drukarki nie skanerów to nie ma na liście w xp
Old 3. lutego 2008, 16:30
Moderator grupy

Default Skaner pomoże!

Spróbuj na stronie, mają obydwaj kierowcy nie.

Old 3 lutego 2008, 17:08
Banned Grupa

Default Skaner pomoże!

I nie były thats mam je od nich mam 98 i zbyt zainstalowane skanowania 2 utillity i just cant znaleźć sposób, aby zainstalować sterowniki TWAIN
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.