menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne

Register

Scanner pomôžte!

Reply

Thread Tools
Old 1.februára 2008, 19:29
Banned Skupina

Default Scanner pomôžte!

aj jeden s operačným systémom Windows 98 na virtualpc2007 pre môj scanner, ktorý je vyjadrením Epson 636 aj prevzali scan 2 utilita pre 98 a TWAIN ovládač pre 98, ale aj nainštalovať scan 2 utility, ale tam isnt napriek tomu inštaláciu TWAIN ovládače i treid uvedenie dll súbor vecí v oknách system32 vodičov stále didnt práce

Môj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základná doska:
ECS 915pla2
Pamäť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon X1050
Zvuková karta:
kosoštvorcových Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
bezdrôtové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operačný systém (y):
Windows XP
Old 1. februára 2008, 20:55
Moderátor skupiny

Default Scanner pomôžte!

Už ste zapojený do skenera, aby ste zistili, či sa bude stavať okien vodiča pre vás?

Old 3 februára 2008, 15:35
Banned Skupina

Default Scanner pomôžte!

áno pluged ju s kábel tlačiarne, pretože prišiel s kartou s prístavom pre rôzne plug že sa na zadnej, ale to bol skuzzy myslím, že to je to, čo tam vyzvala 98 existuje iba možnosť pridania tlačiarne nie je skenerov je nie je na zozname v xp
Old 3. februára 2008, 16:30
Moderátor skupiny

Default Scanner pomôžte!

Skúste internetovej stránky, majú tam dvaja vodiči.

Old 3 februára 2008, 17:08
Banned Skupina

Default Scanner pomôžte!

To som bola som z nich dostal aj na 98 taky aj nainštalovali scan 2 utillity i cant len nájsť spôsob, ako nainštalovať ovládače TWAIN
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Chcete pripojiť sériovým skenera na nové políčko congaman59 Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 5 18 január 2009 18:27
Čo sa s Rozhodujúce je skener? KanoakaVirus Procesory, základné dosky & RAM 2 6. január 2009 18:26
WTB: sietnice Eye skener cheesepuff Všeobecné Hardware Chat 2 2. decembra 2008 15:14
Scanner otázky urmaserendipity85 Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 2 15. januára 2008 14:23
Najlepšie bezplatné špionážne skla skenera? Jade Všeobecné Software Chat 3 17. februára 2007 07:10
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.