![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| aj jeden s operačným systémom Windows 98 na virtualpc2007 pre môj scanner, ktorý je vyjadrením Epson 636 aj prevzali scan 2 utilita pre 98 a TWAIN ovládač pre 98, ale aj nainštalovať scan 2 utility, ale tam isnt napriek tomu inštaláciu TWAIN ovládače
| |||
| |||
| Už ste zapojený do skenera, aby ste zistili, či sa bude stavať okien vodiča pre vás? |
|
| |||
| |||
| áno pluged ju s kábel tlačiarne, pretože prišiel s kartou s prístavom pre rôzne plug že sa na zadnej, ale to bol skuzzy myslím, že to je to, čo tam vyzvala 98 existuje iba možnosť pridania tlačiarne nie je skenerov je nie je na zozname v xp |
|
| |||
| |||
| Skúste internetovej stránky, majú tam dvaja vodiči. |
|
| |||
| |||
| To som bola som z nich dostal aj na 98 taky aj nainštalovali scan 2 utillity i cant len nájsť spôsob, ako nainštalovať ovládače TWAIN |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Chcete pripojiť sériovým skenera na nové políčko | congaman59 | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 5 | 18 január 2009 18:27 |
| Čo sa s Rozhodujúce je skener? | KanoakaVirus | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 6. január 2009 18:26 |
| WTB: sietnice Eye skener | cheesepuff | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 2. decembra 2008 15:14 |
| Scanner otázky | urmaserendipity85 | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 2 | 15. januára 2008 14:23 |
| Najlepšie bezplatné špionážne skla skenera? | Jade | Všeobecné Software Chat | 3 | 17. februára 2007 07:10 |
| Thread Tools | |
| |