![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| И један трчање на Уиндоус 98 за моје виртуалпц2007 скенер, што је израз ЕПСОН 636 и преузели услужни програм за скенирање 2 и 98 Туаин дривер за 98 али ја инсталирате Сцан 2 комуналних али тамо није било како да инсталирате дривер Туаин
| |||
| |||
| Јесте ли прикључени на струју скенер да ли ће се изградити систем Уиндоус дривер за вас? |
|
| |||
| |||
| ыес плугед га са кабл штампача, јер је дошао са картицом уз луку за различите додатке који је на леђима, али то је био скуззы ја мислити тај што постоји позвао 98 постоји само опцију за додавање штампача не скенери га није на списку у ксп |
|
| |||
| |||
| Пробајте уебсите, имају двојице возача има. |
|
| |||
| |||
| Ја сам била тај ја је добио од њих добио сам их за 98 превише и инсталирали Сцан 2 утиллиты ја праведан лицемјерје наћи начина да инсталирате управљачке програме Туаин |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Желите ли спојити серијски скенер на нови оквир | цонгаман59 | Дигитал Имагинг & Штампачи | 5 | 18 јануар 2009 18:27 |
| Шта се са пресудно је скенер? | КаноакаВирус | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 6 јануар 2009 18:26 |
| УТБ: Ретинал Еые скенер | цхеесепуфф | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 2 децембар 2008 15:14 |
| Сцаннер питања | урмасерендипиты85 | Дигитал Имагинг & Штампачи | 2 | 15 јануар 2008 14:23 |
| Бест фрее шпијун скенер будан? | Јаде | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 17 фебруар 2007 07:10 |
| Тхреад Тоолс | |
| |