az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar

Register

Tarayıcı yardım et!

Reply

Konu Araçları
Old 1 Şubat 2008, 19:29
Yasak Grubu

benim tarayıcı için virtualpc2007 üzerinde 636 i 98 ve 98 ama 2 tarama programını yüklemek için TWAIN sürücü ama 2 faydalı tarama orada zaten TWAIN sürücüleri yüklemek için isnt indirilen bir Epson ifadesi bir çalışan Windows 98 Windows bir dll dosyası şeyler system32 sürücüler hala didnt work koyarak treid

Benim Sistemi: #

İşlemci (ler):
Intel P4
Anakart:
ECS 915pla2
RAM hafıza:
1GB
Grafik Kartı (ler):
ATI Radeon x1050
Ses Kartı:
elmas Xtreme 7,1
Sabit Disk (ler):
160gb
Optik Sürücü (ler):
DVD-ROM COMBO Sürücü DVD + /-rw
Case / PSU:
antech/x-power585
Soğutma:
hava
Ağ Bağlantısı / İnternet:
kablosuz
Monitör (ler):
Philips 109b6 19 "CRT
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP
Old 1 Şubat 2008, 20:55
Moderatör Grubu

Sen tarayıcı olarak Windows için sürücü inşa edecek görmek için takılı mı?

Old 3 Şubat 2008, 15:35
Yasak Grubu

çünkü üzerinde farklı bir eklenti için portlu bir kart ile birlikte evet bir yazıcı kablosu ile pluged arka ancak skuzzy Orada 98 ne denir şu sadece bir seçenek tarayıcıları yazıcılar değil eklemek için düşünüyorum bunu XP'de listesinde değil
Old 3 Şubat 2008, 16:30
Moderatör Grubu

Web sitesi deneyin, orada TWAIN sürücüleri var.

Old 3 Şubat 2008, 17:08
Yasak Grubu

Ben şu edildi i onları var yaptım 98 de i sadece TWAIN sürücülerini yüklemek için bir yol bulmak cant 2 utillity I tarama yüklü aldım
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından