менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Digital Imaging & Принтери

Register

Сканер допомогу!

Reply

Різьба Інструменти
Old 1 лютого 2008, 19:29
Забороненої угруповання

Default Сканер допомогу!

Я під управлінням Windows 98 на virtualpc2007 для мого сканера яка Epson Expression 636 Я завантажив сканування 2 утиліти для 98 і TWAIN драйверами для 98, але я встановити утиліту сканування 2, але хіба є в будь-якому випадку для встановлення драйвера TWAIN Я трейд поставити DLL-файлів в Windows речей system32 драйверів ще didn't роботи

Моя система: #

Процесор (и):
Intel P4
Материнська плата:
ECS 915pla2
ОЗУ:
1gb
Графічна карта (и):
ATI Radeon X1050
Звукова карта:
Diamond Xtreme 7.1
Жорсткий диск (и):
160gb
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Діло / PSU:
antech/x-power585
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Бездротове
Монітор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операційна система (и):
Windows XP
Old 1 лютого 2008, 20:55
Модератор групи

Default Сканер допомогу!

Ви підключені до сканера, щоб побачити, якщо Windows буде грунтуватися драйвера для вас?

Old 3 лютого 2008, 15:35
Забороненої угруповання

Default Сканер допомогу!

Так pluged її разом з принтером кабелем, оскільки вони несуть з собою картку з портом для іншого плагіна, який по спині, але це було skuzzy Thats Я думаю, що там називається на 98 є тільки можливість додати принтери не сканерів воно не за списком в XP
Old 3 лютого 2008, 16:30
Модератор групи

Default Сканер допомогу!

Спробуйте веб-сайту, вони мають драйверів Twain там.

Old 3 лютого 2008, 17:08
Забороненої угруповання

Default Сканер допомогу!

Я Thats б я отримав від них я отримав їх в 98 я теж встановлений сканування 2 utillity я просто ходяче знайти спосіб встановити драйвери TWAIN
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Хочете підключити сканер для серійного нові вікна congaman59 Digital Imaging & Принтери 5 18 січня 2009 18:27
Whats з Crucial's сканера? KanoakaVirus Процесори, материнські плати RAM & 2 6 січня 2009 18:26
WTB: сканером сітківки ока cheesepuff Генеральний обладнання чат 2 2 грудня 2008 15:14
Сканер питання urmaserendipity85 Digital Imaging & Принтери 2 15 січня 2008 14:23
Кращі безкоштовні Spy Ware сканер? Нефрит General Software чат 3 17 лютого 2007 07:10
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.