![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я під управлінням Windows 98 на virtualpc2007 для мого сканера яка Epson Expression 636 Я завантажив сканування 2 утиліти для 98 і TWAIN драйверами для 98, але я встановити утиліту сканування 2, але хіба є в будь-якому випадку для встановлення драйвера TWAIN
| |||
| |||
| Ви підключені до сканера, щоб побачити, якщо Windows буде грунтуватися драйвера для вас? |
|
| |||
| |||
| Так pluged її разом з принтером кабелем, оскільки вони несуть з собою картку з портом для іншого плагіна, який по спині, але це було skuzzy Thats Я думаю, що там називається на 98 є тільки можливість додати принтери не сканерів воно не за списком в XP |
|
| |||
| |||
| Спробуйте веб-сайту, вони мають драйверів Twain там. |
|
| |||
| |||
| Я Thats б я отримав від них я отримав їх в 98 я теж встановлений сканування 2 utillity я просто ходяче знайти спосіб встановити драйвери TWAIN |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Хочете підключити сканер для серійного нові вікна | congaman59 | Digital Imaging & Принтери | 5 | 18 січня 2009 18:27 |
| Whats з Crucial's сканера? | KanoakaVirus | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 6 січня 2009 18:26 |
| WTB: сканером сітківки ока | cheesepuff | Генеральний обладнання чат | 2 | 2 грудня 2008 15:14 |
| Сканер питання | urmaserendipity85 | Digital Imaging & Принтери | 2 | 15 січня 2008 14:23 |
| Кращі безкоштовні Spy Ware сканер? | Нефрит | General Software чат | 3 | 17 лютого 2007 07:10 |
| Різьба Інструменти | |
| |