по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Digital Imaging & Принтери

Register

Изпратено принтирай работа за байпас тава, но принтер поддържа отпечатване от основните тава

Reply

Нишка Инструменти
Old 10 юни 2009 г., 12:44
Новите държави Група

Default Изпратено принтирай работа за байпас тава, но принтер поддържа отпечатване от основните тава

Аз съм на мрежов принтер - Toshiba E-STUDIO 233. Отивам да отпечатате дума документа, изберете байпас тава по ред, след това аз ходя в друга стая с принтера с моята специална хартия, за да заредите в байпас тава. По времето, когато отида там, принтерът вече отпечатани моята работа от друга тава. Знам, че ако се сложи хартия в тавата предварително, тя ще принтирай от байпас тава. Но това не работи за нас, тъй като има толкова много хора използват един и същ принтер. Как мога да си байпас тава отпечатвате работни места за печат от правилния тава, без да се налага да заредите хартия предварително?

На страна бележка ... Опитах призовава Toshiba с този въпрос и е бил информиран, че е $ 100 такса за ползване на телефона Техническа поддръжка услуга, или с $ 10/month такса за услугата.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Принтер Lexmark E232 не отпечатване от Outlook haiku Digital Imaging & Принтери 0 4 юни 2009 11:44
Печатане от Интернет - HPC6280 всичко-в-едно Принтер MoodyBlue Digital Imaging & Принтери 4 14 май 2009 г. 09:17
CD устройството чете CD's, но моя компютър doesn't разпознае компактдиска в тава anthony361 Дискове & сменяемите носители 8 8 ноември 2008 04:20
CD Контейнера проблеми ... dudeinmud Дискове & сменяемите носители 8 26 Юли 2008 13:45
"Контейнер прилагането ...." някакви идеи? craigbenham Общи Софтуер Чат 5 4 Декември 2007 03:17
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc