menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitální zobrazovací & Tiskárny

Register

Posláno tisk obejít zásobníku, ale udržuje tiskárnu tisk z hlavní liště

Reply

Thread Nástroje
Old 10. června 2009, 12:44
Nový člen skupiny

Jsem na síťovou tiskárnu - Toshiba e-STUDIO 233. Mám jít k tisku dokumentu aplikace Word, zvolte obchvatu zásobník na řádku, pak jsem chodit do haly na tiskárnu s mou speciální papír, aby zatížení na obchvatu zásobníku. V době, kdy jsem se tam dostat, tiskárna již vytištěné svou práci z jiného zásobníku. Vím, že když jsem dal papír do zásobníku předem, bude tisknout z obchvatu zásobníku. Ale to není práce pro nás, jak se tolik lidí používá stejné tiskárně. Jak získat moje obchvatu zásobník tiskových úloh pro tisk z správný zásobník, aniž byste museli nahrát papír předem?

Na straně vědomí ... Snažil jsem se volá Toshiba s touto otázkou a byla informována o tom, že tam je 100 dolarů za pomocí telefonní technickou podporu provozu, nebo $ 10/month poplatek za služby.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.