μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Digital Imaging & Printers

Register

Σταλθέντα εργασία εκτύπωσης για να παρακάμψει το δίσκο, αλλά διατηρεί την εκτύπωση από εκτυπωτή κύριο δίσκο

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 10η Ιουν 2009, 12:44
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Σταλθέντα εργασία εκτύπωσης για να παρακάμψει το δίσκο, αλλά διατηρεί την εκτύπωση από εκτυπωτή κύριο δίσκο

Είμαι σε έναν εκτυπωτή δικτύου - Toshiba e-STUDIO 233. Θα πάω για να εκτυπώσετε ένα έγγραφο του Word, επιλέξτε το δίσκο για την παράκαμψη εντολών, τότε θα περπατούν στο χολ στον εκτυπωτή μου με το ειδικό χαρτί για να φορτώσει στην παράκαμψη δίσκο. Με τον χρόνο να πάω εκεί, ο εκτυπωτής έχει ήδη τυπωθεί η δουλειά μου από άλλο δίσκο. Ξέρω ότι αν τεθεί το χαρτί στη θήκη των προτέρων, θα παρακάμψει το εκτυπώσετε από το δίσκο. Αλλά αυτό δεν δουλεύει για μας, καθώς υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που χρησιμοποιούν τον ίδιο εκτυπωτή. Πώς μπορώ να πάρω το δίσκο μου παρακάμψουν τις εργασίες εκτύπωσης για την εκτύπωση από το σωστό δίσκο, χωρίς να χρειάζεται να φορτώσετε το έγγραφο των προτέρων;

Σε μια πλευρά σημείωση ... Προσπάθησα καλούσας Toshiba με το ζήτημα αυτό και ενημερώθηκε ότι υπάρχει μια αμοιβή $ 100 για τη χρήση του τηλεφώνου την τεχνική υποστήριξη των υπηρεσιών, ή $ 10/month χρέωση για την υπηρεσία.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.