kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Digital Imaging & Nyomtatók

Register

Elküldött nyomtatási feladat, hogy megkerülje a tálcát, de tartja a nyomtató nyomtat fő tálca

Reply

Téma eszközök
Old Június 10 2009, 12:44
Új tag Csoport

Én vagyok a hálózati nyomtató - Toshiba e-STUDIO 233. Megyek nyomtatni egy Word dokumentumot, válassza a bypass tálca a gyors, aztán séta a folyosón hogy a nyomtató a saját speciális papírt betölteni a bypass tálca. Mellesleg, amikor odaér, a nyomtató már nyomtatott én feladatom a másik tálcából. Tudom, hogy ha én, hogy a papírt a tálca előtt, akkor a nyomtatott bypass tálca. De ez nem megy nekünk, mivel nagyon sok ember használja ugyanazt a nyomtatót. Hogyan tudok én bypass tálca nyomtatási kinyomtatni a helyes tálca, anélkül, hogy töltse be a papírt előtte?

Egy oldalon tudomásul ... Próbáltam hívó Toshiba ezzel a kérdéssel, és úgy tájékoztatták, hogy van egy $ 100 díja a telefon szolgáltatás technikai támogatás, vagy egy $ 10/month díjat a szolgáltatást.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.