פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > Digital Imaging & מדפסות

Register

נשלח הדפס העבודה לעקוף מגש, אבל שומר מדפסת להדפסת מ הראשי מגש

Reply

שרשרת כלים
Old 10 יוני 2009, 12:44
קבוצת חברות חדשות

Default נשלח הדפס העבודה לעקוף מגש, אבל שומר מדפסת להדפסת מ הראשי מגש

אני ברשת המדפסת - Toshiba E-studio 233. אני הולך להדפיס מסמך Word, בחר לדלג על מגש את הפקודה, אז אני הולך בסוף המסדרון את המדפסת שלי עם נייר מיוחד כדי לטעון את מגש לעקוף. כאשר אני מקבל שם את המדפסת כבר להדפיס את העבודה שלי אחר מגש. אני יודע שאם אני שם את הנייר על מגש לפני כן, זה יהיה להדפיס מתוך לעקוף מגש. אבל זה לא עובד בשבילנו, כפי שיש כל כך הרבה אנשים להשתמש באותה מדפסת. איך אני יכול לקבל את מגש עוקף עבודות הדפסה להדפיס מתוך מגש הנכון, מבלי לטעון את הנייר לפני כן?

הערה על הצד ... ניסיתי להתקשר Toshiba עם שאלה זו, והיה שם הודיע כי הוא 100 $ עבור דמי שימוש בטלפון שירות תמיכה טכנית, או $ 10/month תשלום עבור השירות.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
מדפסת Lexmark E232 הדפסה לא מ-Outlook haiku Digital Imaging & מדפסות 0 4th יוני 2009 11:44
הדפסה מהאינטרנט - HPC6280 All-In-One מדפסת MoodyBlue Digital Imaging & מדפסות 4 14th מאי 2009 09:17
כונן תקליטורים קורא דיסקים אבל המחשב מזהה את התקליטור doesn't בתוך מגש anthony361 כוננים & נשלפת 8 8 נובמבר 2008 04:20
תקליטור טריי בעיות ... dudeinmud כוננים & נשלפת 8 26 יולי 2008 13:45
"טריי יישום ...." רעיונות כלשהם?? craigbenham כללי תוכנות צ 'אט 5 4th דצמבר 2007 03:17
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.