mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Digital Imaging & Printers

Register

Išsiųsta spausdinimo apeiti padėklas, bet spausdintuvas palaiko spausdinimo iš pagrindinių plokštelės

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 10, 2009, 12:44
Naujas Narys

Default Išsiųsta spausdinimo apeiti padėklas, bet spausdintuvas palaiko spausdinimo iš pagrindinių plokštelės

Aš esu tinklo spausdintuvas - Toshiba e-STUDIO 233. I go to print "Word" dokumentą, pasirinkite aplinkkelio plokštelę ant greitai, tai aš nužengti salė su spausdintuvu su savo specialaus popieriaus su apkrova aplenkia plokštelės. Iki to laiko aš ten, spausdintuvas jau atspausdinti savo darbą iš kitos juostos. Aš žinau, kad jeigu aš įdėti popieriaus dėklas iš anksto, ji bus atspausdinti iš aplinkkelio plokštelę. Bet tai nepadeda mums, nes yra tiek daug žmonių, naudojant tą patį spausdintuvo. Kaip aš galiu gauti savo aplenkia plokštelės Spausdinti užsakymai spausdinti nuo teisingas padėklas, be apkrovos popieriaus anksto?

Apie pusė dėmesį ... Bandžiau skambinti "Toshiba" šį klausimą ir buvo informuotas, kad 100 $ mokestis už naudojimąsi telefono tech aptarnavimo, arba $ 10/month mokestį už paslaugą.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Lexmark E232 spausdintuvas negali spausdinti iš programos Outlook Haiku Digital Imaging & Printers 0 4 birželis 2009 11:44
Spausdinimas iš interneto - HPC6280 All-in-One Printer MoodyBlue Digital Imaging & Printers 4 Gegužė 14, 2009 09:17
CD-ROM skaito CD, bet mano kompiuteris doesnt atpažinti ir CD dėklas anthony361 Drives & Removable Media 8 Lapkritis 8, 2008 04:20
CD dėklas problemų ... dudeinmud Drives & Removable Media 8 26 liepa 2008 13:45
"Padėklas taikymas ...." any ideas? craigbenham BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 5 Gruodis 4, 2007 03:17
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.