мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дигитал Имагинг & Штампачи

Register

Послато штампај јоб за заобићи фиоке, али исписа штампача чува од главног плато

Reply

Тхреад Тоолс
Old 10. јуни 2009, 12:44
Нови члан групе

Default Послато штампај јоб за заобићи фиоке, али исписа штампача чува од главног плато

Ја сам на мрежни штампач - Тосхиба е-СТУДИО 233. Идем одштампате Уорд документ, изаберите быпасс траы на ред, а затим ходам низ ходник на штампач са мојим посебним папир за отпремање у быпасс траы. Уз пут сам доћи, штампач је већ штампане мој посао из другог фиоке. Знам да ако сам ставио папир у фиоке унапред, он ће исписати из быпасс траы. Али то не ради за нас има толико људи који користе исте штампач. Како могу добити мој быпасс траы штампај послове одштампате из исправни фиоке, без оптерећења папиру унапред?

На страна нота ... ЈА суђен Тосхиба са позивом на ово питање и да је обавијештен да је 100 $ накнаду за коришћење телефонског услугу техничке подршке, или $ 10/монтх наплатити за услугу.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц