менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Digital Imaging & Принтери

Register

Направлено завдання друку на обхідний лоток, але Принтер підтримує друк з основних лотків

Reply

Різьба Інструменти
Old 10 червня 2009, 12:44
Нові члени групи

Default Направлено завдання друку на обхідний лоток, але Принтер підтримує друк з основних лотків

Я на мережному принтері - Toshiba e-STUDIO 233. Я йду на друк документ Word, виберіть обхідний лоток на рядки, то я йду по коридору до принтера з моєю спеціального паперу для завантаження у обхідний лоток. До того часу, я потраплю туди, принтер вже надрукована моя робота з іншого лотка. Я знаю, що якщо б я поклав папір у лоток, заздалегідь, він буде друкувати з обхідний лоток. Але це не робота для нас так багато людей, які використовують той самий принтер. Як я можу забрати мій обхідний лоток завдань на друк для друку з лотків правильно, без необхідності завантаження паперу заздалегідь?

На боці записки ... Я намагалася додзвонитися Toshiba з цим питанням, і був поінформований, що є 100 доларів для використання телефону до служби технічної підтримки, або $ 10/month стягувати плату за цю послугу.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.