Трябва ли да си купя Canon 450г цифровите SLR камери Сега или след Коледа? Аз мисля за закупуването на Canon 450г цифровата SLR камера със стандартния 18-35 мм обектив. Трябва да знаете няколко неща:
1. Трябва ли да си купя сега (£ 438-ниската цена, аз открихме, в Обединеното кралство) и изчакайте, докато след Коледа (продажби)?
2. Бихте всяка продажна цена е вероятно да бъдат значително по-ниски £ 100? или само £ 20-30? Може би somone има опит за закупуване на по-годишни продажби.
3. Ще Canon 450г могла да бъде superseeded в следващите няколко месеца с по-мощни подобни камерата? Така трябва да изчакате за нов модел? Всички новини за grapelines Canon за новите модели (особено може би камерите с повече от 12,2 Megapixels в £ 500-700 кръг?
Аз съм графичен дизайнер и необходимостта за закупуване на най-добрата камера не мога в £ 500-700 кръг, който ще ми даде най-високи Image резолюции за висококачествени печатни изображения за брошури / плакати.
Аз арго позволя един средносрочен Формат професионални камери (20 Megapixels +) и просто се чудя, ако всяка нова Canon / Други модели се дължи най-скоро?
Много, много благодаря за всяка помощ!!! |