menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitální zobrazovací & Tiskárny

Register

Mám koupit CANON 450d digitálním SLR fotoaparátu

Reply

Thread Nástroje
Old 21. listopadu 2008, 11:00
Nový člen skupiny

NOW nebo po Xmas? Já jsem přemýšlel o koupi CANON 450d digitální SLR fotoaparát s normou 18-35mm objektiv. Potřebuju vědět několik věcí:

1. Mám koupit NOW (£ 438 nejnižší cenu jsem našel ve Velké Británii), nebo počkat až po Xmas (Sales)?
2. By žádné prodejní cena by mohla být podstatně nižší, 100 liber? nebo jen 20-30 liber? Možná somone má zkušenosti z nákupu v ročních tržeb.
3. Canon 450d bude pravděpodobně třeba superseeded v nejbližších měsících s výkonnějším podobné kamery? Proto mám počkat na nový model? Jakékoli zprávy o grapelines o nových modelů Canon (možná především fotoaparáty s více než 12,2 Megapixels v rozmezí 500-700 liber?

Jsem grafik a nutnost koupě nejlepší kameru můžu v rozmezí 500-700 liber, že se bude dát mi Nejvyšší Image rezolucemi pro vysoce kvalitní obrázky pro VYTIŠTĚNO Prospekty / Plakáty.

I cant dovolit Střední formát profesionální kamery (20 Megapixels +) a jen zázrak případných nových Canon / Ostatní modely jsou způsobeny mimo brzy?

Mnohé, mnohé díky za pomoc!
Old 28.listopadu 2008, 10:39
Nový člen skupiny

Jak asi telefonování lidem na amatérský fotograf nebo Jaký digitální fotoaparát a vidět, co si myslí. Lidé rádi hovoří o své povolání, a jejich účast na výroční trhy.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.