Πρέπει να αγοράσω CANON 450δ ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SLR NOW Χριστούγεννα ή μετά; Σκέφτομαι σχετικά με την αγορά ενός CANON 450δ ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SLR με το πρότυπο 18-35mm Lens. Πρέπει να μάθω μερικά πράγματα:
1. Θα πρέπει να το αγοράσουν NOW (£ 438 χαμηλότερη τιμή που έχω βρεθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο), ή περιμένετε μέχρι να τελειώσει Xmas (Πωλήσεις);
2. Θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε τιμή πώλησης αναμένεται να είναι σημαντικά χαμηλότερες £ 100; ή απλώς £ 20-30; Ίσως somone έχει εμπειρία από την αγορά σε ετήσιες πωλήσεις.
3. Προτίθεται η Canon 450δ είναι πιθανό να είναι σε superseeded προσεχείς μήνες, με ένα πιο ισχυρό παρόμοια κάμερα; Έτσι θα πρέπει να περιμένετε για ένα νέο μοντέλο; Κάθε νέα για το grapelines για νέα μοντέλα Canon (κυρίως ίσως κάμερες με περισσότερα από 12,2 megapixels στις £ 500-700 φάσμα;
Είμαι Γραφίστρια και την ανάγκη να αγοράσει το καλύτερο μπορώ κάμερα στο £ 500-700 φάσμα που θα μου δώσει την Ανώτατη εικόνας ψηφίσματα για υψηλής ποιότητας εικόνες για ΤΥΠΩΜΕΝΟ Φυλλάδια / Αφίσες.
I επίκλισης παρέχει ένα μέσο Format Professional Camera (20 megapixels +) και απλά αναρωτιέμαι αν υπάρχουν νέα Canon / Άλλα μοντέλα αναμένεται σύντομα;
Πολλά, πολλά ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια! |