μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Digital Imaging & Printers

Register

Πρέπει να αγοράσω CANON 450δ ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SLR

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 21 του Νοεμβρίου 2008, 11:00
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Πρέπει να αγοράσω CANON 450δ ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SLR

NOW Χριστούγεννα ή μετά; Σκέφτομαι σχετικά με την αγορά ενός CANON 450δ ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SLR με το πρότυπο 18-35mm Lens. Πρέπει να μάθω μερικά πράγματα:

1. Θα πρέπει να το αγοράσουν NOW (£ 438 χαμηλότερη τιμή που έχω βρεθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο), ή περιμένετε μέχρι να τελειώσει Xmas (Πωλήσεις);
2. Θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε τιμή πώλησης αναμένεται να είναι σημαντικά χαμηλότερες £ 100; ή απλώς £ 20-30; Ίσως somone έχει εμπειρία από την αγορά σε ετήσιες πωλήσεις.
3. Προτίθεται η Canon 450δ είναι πιθανό να είναι σε superseeded προσεχείς μήνες, με ένα πιο ισχυρό παρόμοια κάμερα; Έτσι θα πρέπει να περιμένετε για ένα νέο μοντέλο; Κάθε νέα για το grapelines για νέα μοντέλα Canon (κυρίως ίσως κάμερες με περισσότερα από 12,2 megapixels στις £ 500-700 φάσμα;

Είμαι Γραφίστρια και την ανάγκη να αγοράσει το καλύτερο μπορώ κάμερα στο £ 500-700 φάσμα που θα μου δώσει την Ανώτατη εικόνας ψηφίσματα για υψηλής ποιότητας εικόνες για ΤΥΠΩΜΕΝΟ Φυλλάδια / Αφίσες.

I επίκλισης παρέχει ένα μέσο Format Professional Camera (20 megapixels +) και απλά αναρωτιέμαι αν υπάρχουν νέα Canon / Άλλα μοντέλα αναμένεται σύντομα;

Πολλά, πολλά ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια!
Old 28 Νοεμβρίου του 2008, 10:39
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Πρέπει να αγοράσω CANON 450δ ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SLR

Τι λέτε για τον λαό τηλεφωνώντας στο Amateur Φωτογράφος ή Ποια Digital Camera και να δούμε τι πιστεύουν. Οι άνθρωποι μιλούν για την αγάπη τους, τα επαγγέλματα, και παρακολουθούν τις ετήσιες εκθέσεις.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Τι ψηφιακή φωτογραφική μηχανή να αγοράσει; blackvioletred Digital Imaging & Printers 6 4η Μαρ 2009 14:56
Τι Digital Camera; να είμαι μια νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Marian M Digital Imaging & Printers 2 21 Νοε 2008 07:49
Best ψηφιακή κάμερα να αγοράσω; Ashley S Digital Imaging & Printers 3 21 Νοε 2008 01:01
Doc Watson λάθος όταν μου λήψη από την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Canon Kona1984hawaii Multimedia & Codecs 4 4η Μαρ 2008 20:40
Best ψηφιακές κάμερες - ψάχνει για ψηφιακή φωτογραφική μηχανή για χρήση Η / Υ Computer Spec Γενική Συζήτηση Hardware 3 21 Οκτ 2006 09:57
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.