manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Digital Imaging & Pisači

Register

Trebam li kupiti digitalni SLR CANON 450d kamere

Reply

Thread Tools
Old 21. studeni 2008, 11:00
Novi član grupe

Default Trebam li kupiti digitalni SLR CANON 450d kamere

Sada ili nakon Božić? Ja razmišljam o kupnji CANON 450d digitalni SLR fotoaparat sa standardnim 18-35mm Lens. Trebam to znati nekoliko stvari:

1. Trebam li ga sada kupiti (438 £ najnižu cijenu sam pronašao u Velikoj Britaniji) ILI pričekati nakon Božić (prodaje)?
2. Bi li bilo koji Cijena Prodaju se vjerojatno da će biti znatno niži £ 100? ili samo £ 20-30? Možda somone ima iskustva kupnje godišnje u prodaji.
3. Canon 450d će biti superseeded vjerojatno da će biti u narednih nekoliko mjeseci, sa više sličnih moćan fotoaparat? Ovako trebam čekati za novi model? Bilo koje vijesti o grapelines Canon o novim modelima (posebno možda kamera s više od 12,2 Megapixels u rasponu 500-700 £?

Ja sam grafički dizajner i trebate kupiti najbolju kameru mogu u £ 500-700 raspon koji će mi Najviši Rezolucije slika za visoku kvalitetu slike za tiskane Brošure / Posteri.

JA licemjerje priuštiti srednje Oblik Profesionalne kamere (20 Megapixels +) i samo pitaju je li sve nove Canon / Ostalo modeli su zbog out uskoro?

Mnogo, mnogo hvala za bilo kakvu pomoć!
Old 28. studenog 2008, 10:39
Novi član grupe

Default Trebam li kupiti digitalni SLR CANON 450d kamere

Kako o nazovu narodu u amaterskog fotografa ili Koji digitalni fotoaparat i vidjeti što oni misle. Ljudi vole pričati o svojim profesijama, a oni bili na godišnjim sajmovima.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Koji digitalni fotoaparat kupiti? blackvioletred Digital Imaging & Pisači 6 4. ožujak 2009 14:56
Koji digitalni fotoaparat? Im 'uzimajući novu digitalnu kameru Marian M Digital Imaging & Pisači 2 21. studeni 2008 07:49
Najbolji digitalni fotoaparat kupiti? Ashley S Digital Imaging & Pisači 3 21. studeni 2008 01:01
Doc Watson greška našto preuzimanje datoteka from moj canon digitalne kamere Kona1984hawaii Multimedija i kodeci 4 4. ožujak 2008 20:40
Najbolji digitalni fotoaparati - potražnja za digitalne kamere za PC korištenja Computer Izvanred General Hardware Chat 3 21. listopad 2006 09:57
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.