Trebam li kupiti digitalni SLR CANON 450d kamere Sada ili nakon Božić? Ja razmišljam o kupnji CANON 450d digitalni SLR fotoaparat sa standardnim 18-35mm Lens. Trebam to znati nekoliko stvari:
1. Trebam li ga sada kupiti (438 £ najnižu cijenu sam pronašao u Velikoj Britaniji) ILI pričekati nakon Božić (prodaje)?
2. Bi li bilo koji Cijena Prodaju se vjerojatno da će biti znatno niži £ 100? ili samo £ 20-30? Možda somone ima iskustva kupnje godišnje u prodaji.
3. Canon 450d će biti superseeded vjerojatno da će biti u narednih nekoliko mjeseci, sa više sličnih moćan fotoaparat? Ovako trebam čekati za novi model? Bilo koje vijesti o grapelines Canon o novim modelima (posebno možda kamera s više od 12,2 Megapixels u rasponu 500-700 £?
Ja sam grafički dizajner i trebate kupiti najbolju kameru mogu u £ 500-700 raspon koji će mi Najviši Rezolucije slika za visoku kvalitetu slike za tiskane Brošure / Posteri.
JA licemjerje priuštiti srednje Oblik Profesionalne kamere (20 Megapixels +) i samo pitaju je li sve nove Canon / Ostalo modeli su zbog out uskoro?
Mnogo, mnogo hvala za bilo kakvu pomoć! |