mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Digital Imaging & Printers

Register

Turėčiau pirkti Canon 450d skaitmeninis SLR fotoaparatas

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 21, 2008, 11:00
Naujas Narys

Default Turėčiau pirkti Canon 450d skaitmeninis SLR fotoaparatas

DABAR arba po Kalėdų? Galvoju apie pirkimo Canon 450d skaitmeninis SLR fotoaparatas su standartine 18-35mm Lens. Man reikia žinoti keletą dalykų:

1. Ar galiu jį nusipirkti NOW (438 £ mažiausios kainos I've found in UK), arba palaukti, kol po Kalėdų (pardavimo)?
2. Ar bet kokia pardavimo kaina greičiausiai bus gerokai mažesnis 100 £? arba tiesiog £ 20-30? Gal somone turi patirties perkant iš metinių pardavimų.
3. Ar Canon 450d greičiausiai būtų superseeded per artimiausius keletą mėnesių galingesni panašių fotoaparatą? Taigi reikia laukti, kol naujas modelis? Bet apie naują "Canon" modelius (ypač Gal fotoaparatai grapelines naujienų daugiau nei 12,2 vaizdo elementų £ 500-700 diapazone?

Aš esu grafikos dizaineris, ir reikia pirkti geriausia kamera galiu į £ 500-700 diapazoną, kad duos man Aukščiausia vaizdo rezoliucijos aukštos kokybės spausdintus paveikslėlius Leidiniai / Plakatai.

I cant sau vidutinio formato profesionalių kamerų (20 Megapixels +) ir tiesiog stebuklas, jei bet koks naujas Canon / Kiti modeliai yra tinkamai atlikti greičiau?

Daug, daug Thanks for any help!
Old Lapkritis 28, 2008, 10:39
Naujas Narys

Default Turėčiau pirkti Canon 450d skaitmeninis SLR fotoaparatas

Gal telefonu ne Fotoamator arba Kas Skaitmeniniai fotoaparatai ir pamatyti, ką jie galvoja žmonės. Žmonės mėgsta kalbėti apie savo profesijas, jie dalyvaus kasmet mugėse.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Kas yra skaitmeninis fotoaparatas pirkti? blackvioletred Digital Imaging & Printers 6 4 kovas 2009 14:56
Kas yra skaitmeninis fotoaparatas? Gaunu naują skaitmeninį fotoaparatą Marian P Digital Imaging & Printers 2 Lapkritis 21, 2008 07:49
Geriausi skaitmeninį fotoaparatą pirkti? Ashley S Digital Imaging & Printers 3 Lapkritis 21, 2008 01:01
Doc Watson klaidos parsisiųsti iš savo skaitmeninės kameros Canon Kona1984hawaii Multimedia & Codecs 4 4 kovas 2008 20:40
Geriausi skaitmeniniai fotoaparatai - ieško skaitmeninio fotoaparato į kompiuterio naudojimo Kompiuterių Spec General Hardware Chat 3 21 spalis 2006 09:57
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.