Czy muszę kupić 450d CANON Digital SLR Camera TERAZ lub po Xmas? Mam na myśli na temat kupna 450d CANON Digital SLR Camera ze standardem 18-35mm Lens. I trzeba wiedzieć kilka rzeczy:
1. Czy mogę to kupić TERAZ (£ 438 najniższa cena I've znaleźć w Wielkiej Brytanii) lub poczekać aż po Xmas (sprzedaży)?
2. Czy cena sprzedaży może być znacznie niższy £ 100? lub po prostu £ 20-30? Może somone ma doświadczenie zakupu w rocznych sprzedaży.
3. Czy Canon 450d mieć superseeded w najbliższych miesiącach z bardziej potężnym podobne kamery? Dlatego należy poczekać na nowy model? Wszelkie wiadomości na temat nowych grapelines Canon modele (zwłaszcza z kamer może być więcej niż 12,2 megapikseli w £ 500-700 zakresie?
Jestem grafik i konieczność zakupu najlepszego aparatu mogę w £ 500-700 zakresie, który pozwoli mi Najwyższa Uchwały obrazu wysokiej jakości obrazy drukowane broszury / plakaty.
I cant zapewniać Professional Medium Format Camera (20 megapikseli +) i po prostu zastanawiam się, jeśli każdy nowy Canon / Inne modele są spowodowane obecnie najszybciej?
Wiele, wiele dzięki za pomoc! |