Ar trebui să-mi cumpăr un CANON 450d digital SLR aparat de fotografiat Acum sau după Crăciun? Ma gandesc sa cumpere un CANON 450d digital SLR aparat de fotografiat cu standard de 18-35mm Lens. Am nevoie sa stii cateva lucruri:
1. Ar trebui să-mi cumpăr o acum (£ 438 preţul cel mai mic l-am găsit în Marea Britanie) sau aştepta până după Crăciun (Vanzari)?
2. Pret vanzare orice ar fi susceptibile de a fi semnificativ mai mic de £ 100? sau doar £ 20-30? Poate somone are experienţă de cumpărare în anual de vânzări.
3. Va Canon 450d fie susceptibile de a fi superseeded în următoarele câteva luni, cu o mult mai puternic similare camera? Astfel, ar trebui să aşteptaţi pentru un nou model? Orice Stiri pe grapelines despre noi modele Canon (în special, poate camerele cu mai mult de 12.2 Megapixels în intervalul 500-700 £?
Sunt un designer şi trebuie să cumpere cel mai bun aparat de fotografiat nu pot £ în intervalul 500-700, care vor să-mi dai cel mai mare de imagini de înaltă calitate Rezoluţiile tipărite imagini pentru Broşuri / postere.
I cant permite o medie Format Professional Camera (20 Megapixels +) şi doar întreb dacă orice nou Canon / Alte modele sunt datorate în curând?
Multe, multe mulţumiri pentru orice ajutor! |