menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne

Register

Mám kúpiť CANON 450d digitálnym SLR fotoaparátu

Reply

Thread Tools
Old 21. novembra 2008, 11:00
Nový člen skupiny

Default Mám kúpiť CANON 450d digitálnym SLR fotoaparátu

NOW alebo po Xmas? Já jsem přemýšlel o kúpe CANON 450d digitálne SLR fotoaparát s normou 18-35mm objektív. Potřebuju vedieť niekoľko vecí:

1. Mám kúpiť NOW (£ 438 najnižšiu cenu som našiel vo Veľkej Británii), alebo počkať až po Xmas (Sales)?
2. By žiadne predajná cena by mohla byť podstatne nižšia, 100 libier? alebo len 20-30 libier? Možná Tadžikistanský somoni má skúsenosti z nákupu v ročných tržieb.
3. Canon 450d bude pravdepodobne potrebné superseeded v najbližších mesiacoch s výkonnejším podobné kamery? Preto mám počkať na nový model? Akékoľvek správy o grapelines o nových modelov Canon (možná predovšetkým fotoaparáty s viac ako 12,2 Megapixels v rozmedzí 500-700 libier?

Som grafik a potrebu kúpy najlepšiu kameru můžu v rozmedzí 500-700 libier, že sa bude dať mi Najvyššia Image rezolúciami pre vysoko kvalitné obrázky pre VYTLAČENÉ Prospekty / Plagáty.

I cant dovoliť Stredný formát profesionálne kamery (20 Megapixels +) a len zázrak prípadných nových Canon / Ostatné modely sú spôsobené mimo čoskoro?

Mnohé, mnohé vďaka za pomoc!
Old 28. novembra 2008, 10:39
Nový člen skupiny

Default Mám kúpiť CANON 450d digitálnym SLR fotoaparátu

Ako asi telefonovanie ľuďom na amatérsky fotograf alebo Aký digitálny fotoaparát a vidieť, čo si myslia. Ľudia radi hovoria o svoje povolanie, a ich účasť na výročné trhy.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Aký digitálny fotoaparát kúpiť? blackvioletred Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 6 4. marec 2009 14:56
Aký digitálny fotoaparát? sa mi nové digitálny fotoaparát Marian M Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 2 21. novembra 2008 07:49
Najlepšie digitálny fotoaparát kúpiť? Ashley S Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 3 21. novembra 2008 01:01
Doc Watson chyba pri sťahovaní z mojej digitálne kamery Canon Kona1984hawaii Multimedia & Kodeky 4 4. marec 2008 20:40
Najlepšie digitálne fotoaparáty - hľadáme pre digitálny fotoaparát pre PC používať Počítačové Spec Všeobecné Hardware Chat 3 21. októbra 2006 09:57
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.