![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| NOW alebo po Xmas? Já jsem přemýšlel o kúpe CANON 450d digitálne SLR fotoaparát s normou 18-35mm objektív. Potřebuju vedieť niekoľko vecí: 1. Mám kúpiť NOW (£ 438 najnižšiu cenu som našiel vo Veľkej Británii), alebo počkať až po Xmas (Sales)? 2. By žiadne predajná cena by mohla byť podstatne nižšia, 100 libier? alebo len 20-30 libier? Možná Tadžikistanský somoni má skúsenosti z nákupu v ročných tržieb. 3. Canon 450d bude pravdepodobne potrebné superseeded v najbližších mesiacoch s výkonnejším podobné kamery? Preto mám počkať na nový model? Akékoľvek správy o grapelines o nových modelov Canon (možná predovšetkým fotoaparáty s viac ako 12,2 Megapixels v rozmedzí 500-700 libier? Som grafik a potrebu kúpy najlepšiu kameru můžu v rozmedzí 500-700 libier, že sa bude dať mi Najvyššia Image rezolúciami pre vysoko kvalitné obrázky pre VYTLAČENÉ Prospekty / Plagáty. I cant dovoliť Stredný formát profesionálne kamery (20 Megapixels +) a len zázrak prípadných nových Canon / Ostatné modely sú spôsobené mimo čoskoro? Mnohé, mnohé vďaka za pomoc! |
|
| |||
| |||
| Ako asi telefonovanie ľuďom na amatérsky fotograf alebo Aký digitálny fotoaparát a vidieť, čo si myslia. Ľudia radi hovoria o svoje povolanie, a ich účasť na výročné trhy. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Aký digitálny fotoaparát kúpiť? | blackvioletred | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 6 | 4. marec 2009 14:56 |
| Aký digitálny fotoaparát? sa mi nové digitálny fotoaparát | Marian M | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 2 | 21. novembra 2008 07:49 |
| Najlepšie digitálny fotoaparát kúpiť? | Ashley S | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 3 | 21. novembra 2008 01:01 |
| Doc Watson chyba pri sťahovaní z mojej digitálne kamery Canon | Kona1984hawaii | Multimedia & Kodeky | 4 | 4. marec 2008 20:40 |
| Najlepšie digitálne fotoaparáty - hľadáme pre digitálny fotoaparát pre PC používať | Počítačové Spec | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 21. októbra 2006 09:57 |
| Thread Tools | |
| |