мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дигитал Имагинг & Штампачи

Register

Требам ли купити дигитални СЛР ЦАНОН 450д камере

Reply

Тхреад Тоолс
Old 21. новембар 2008, 11:00
Нови члан групе

Default Требам ли купити дигитални СЛР ЦАНОН 450д камере

Сада или након Божић? Ја размишљам о куповини ЦАНОН 450д дигитални СЛР фотоапарат са стандардним 18-35мм Ленс. Требам то знати неколико ствари:

1. Требам ли га сада купити (438 £ најнижу цену сам пронашао у Великој Британији) ИЛИ сачекати након Божић (продаје)?
2. Да ли би било који Цена Продају се вероватно да ће бити знатно нижи 100 £? или само £ 20-30? Можда сомоне има искуства куповине годишње у продаји.
3. Цанон 450д ће бити суперсеедед вероватно да ће бити у наредних неколико месеци, са више сличних моћан фотоапарат? Овако требам чекати за нови модел? Било које вести о грапелинес Цанон о новим моделима (посебно можда камера са више од 12,2 Мегапикселс у распону 500-700 £?

Ја сам графички дизајнер и потреба за најбољу камеру могу у £ 500-700 распон који ће ми Највиши Резолуције слика за висок квалитет слике за штампане Брошуре / Постери.

ЈА лицемјерје приуштити средње Форма Професионална камере (20 Мегапикселс +) и само питају је ли све нове Цанон / Остало модели су због оут ускоро?

Много, много хвала за било какву помоћ!
Old 28. Мар 2008, 10:39
Нови члан групе

Default Требам ли купити дигитални СЛР ЦАНОН 450д камере

Како о назову народу у аматерског фотографа или Који дигитални фотоапарат и видети шта они мисле. Људи воле причати о својим професијама, а они били на годишњим сајмовима.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Који дигитални фотоапарат купити? блацквиолетред Дигитал Имагинг & Штампачи 6 4 март 2009 14:56
Који дигитални фотоапарат? Им 'добивање нову дигиталну камеру Мариан М Дигитал Имагинг & Штампачи 2 21 новембар 2008 07:49
Најбољи дигитални фотоапарат купити? Асхлеы С Дигитал Имагинг & Штампачи 3 21 новембар 2008 01:01
Доц Уатсон грешка нашто скидати податке из мој цанон дигиталне камере Кона1984хауаии Мултимедија и кодеци 4 4 март 2008 20:40
Најбољи дигитални фотоапарати - потражња за дигиталне камере за ПЦ коришћења Цомпутер Изванред Генерал Хардуаре Цхат 3 21 октобар 2006 09:57
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц