Требам ли купити дигитални СЛР ЦАНОН 450д камере Сада или након Божић? Ја размишљам о куповини ЦАНОН 450д дигитални СЛР фотоапарат са стандардним 18-35мм Ленс. Требам то знати неколико ствари:
1. Требам ли га сада купити (438 £ најнижу цену сам пронашао у Великој Британији) ИЛИ сачекати након Божић (продаје)?
2. Да ли би било који Цена Продају се вероватно да ће бити знатно нижи 100 £? или само £ 20-30? Можда сомоне има искуства куповине годишње у продаји.
3. Цанон 450д ће бити суперсеедед вероватно да ће бити у наредних неколико месеци, са више сличних моћан фотоапарат? Овако требам чекати за нови модел? Било које вести о грапелинес Цанон о новим моделима (посебно можда камера са више од 12,2 Мегапикселс у распону 500-700 £?
Ја сам графички дизајнер и потреба за најбољу камеру могу у £ 500-700 распон који ће ми Највиши Резолуције слика за висок квалитет слике за штампане Брошуре / Постери.
ЈА лицемјерје приуштити средње Форма Професионална камере (20 Мегапикселс +) и само питају је ли све нове Цанон / Остало модели су због оут ускоро?
Много, много хвала за било какву помоћ! |