Ben Canon 450d dijital SLR fotoğraf makinesi satın Should YAPIN veya Xmas sonra? Ben standart 18-35mm Lens ile Canon 450d dijital SLR fotoğraf makinesi satın almayı düşünüyordum duyuyorum. Bir kaç şey bilmek gerekir:
1. Şimdi ben İngiltere'de bulduk (£ 438 düşük fiyat) VEYA kadar bekleyin satın Should Xmas (Satış sonrası)?
2. Herhangi bir Satış Fiyatı olması olasılığı daha düşük £ 100? ya da sadece £ 20-30? Belki somone yıllık satış satın alma tecrübesi vardır.
3. Canon 450d ve önümüzdeki birkaç ay içinde daha güçlü benzer kamera ile superseeded olabilir mi? Böylece yeni bir model için beklemek gerekir? Ve 500-700 YTL aralığında fazla 12,2 Megapiksel yeni Canon modellerinde (özellikle belki kameralar hakkında grapelines ilgili herhangi bir haber?
Bir Grafik Tasarımcı ve bana Yüksek Kalite için YüksekPuanlilar Görüntü Çözünürlükleri verecekler.Bundan YTL 500-700 aralığında Ben en iyi fotoğraf makinesi satın almak için gereken Broşürler için resimler BASKI / Posterler.
Eğer herhangi bir yeni Canon / Diğer modellerini yakında çıkacaklar ve (20 Megapiksel +) bir Orta Format Profesyonel Kamera göze sadece merak cant?
Herhangi bir yardım için birçok, çok teşekkürler! |