менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Digital Imaging & Принтери

Register

Чи повинен я купити Canon 450D цифрова дзеркальна камера

Reply

Різьба Інструменти
Old 21 листопада 2008, 11:00
Нові члени групи

Default Чи повинен я купити Canon 450D цифрова дзеркальна камера

Зараз або після Xmas? Я думаю про покупку Canon 450D цифрова дзеркальна камера зі стандартною 18-35-міліметрових об'єктивів. Мені необхідно знати кілька речей:

1. Чи повинен я купити зараз (£ 438 низька ціна, яку я знайшов у Великобританії) або почекати до після Xmas (у продажу)?
2. Бажають чи знижка по всій вірогідності, будуть істотно нижче £ 100? або просто £ 20-30? Може бути, somone має досвід покупок у щорічних продажів.
3. Чи буде Canon 450D по всій вірогідності, буде superseeded в найближчі кілька місяців з потужнішим аналогічні камери? Таким чином я повинен чекати нову модель? Будь-які новини про grapelines про нові моделі Canon (в зокрема, може бути, камери з більш ніж 12,2 мегапікселів у £ 500-700 діапазоні?

Я конструктор графіки і необхідно придбати кращі камери я можу в £ 500-700 діапазоні, що дасть мені вищий дозволу зображення високої якості для друкованих зображень для Брошури / Плакати.

Я нахиляє дозволити собі середній формат професійні камери (20 мегапікселів +) і просто дивуюся, якщо будь-яка нова Canon / Інші моделі скоро вийдуть?

Багато хто, велике спасибі за будь-яку допомогу!
Old 28 листопада 2008, 10:39
Нові члени групи

Default Чи повинен я купити Canon 450D цифрова дзеркальна камера

Як щодо телефону люди на любителя фотографа або Що цифрову камеру і подивитися, що вони думають. Люди люблять говорити про свою професію, і вони беруть участь у щорічних виставках.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Який цифровий фотоапарат купити? blackvioletred Digital Imaging & Принтери 6 4 березня 2009 14:56
Який цифровий фотоапарат? Я отримую нову цифрову камеру Маріан М Digital Imaging & Принтери 2 21 листопада 2008 07:49
Кращі цифрові камери купити? Ешлі S Digital Imaging & Принтери 3 21 листопада 2008 01:01
Doc Watson помилка під час завантаження з моєю цифрова фотокамера Canon Kona1984hawaii Мультимедіа & кодеки 4 4 березня 2008 20:40
Кращі цифрові фотоапарати - шукає цифрові камери для ПК використання Комп'ютерні Spec Генеральний обладнання чат 3 21 жовтня 2006 09:57
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.