Чи повинен я купити Canon 450D цифрова дзеркальна камера Зараз або після Xmas? Я думаю про покупку Canon 450D цифрова дзеркальна камера зі стандартною 18-35-міліметрових об'єктивів. Мені необхідно знати кілька речей:
1. Чи повинен я купити зараз (£ 438 низька ціна, яку я знайшов у Великобританії) або почекати до після Xmas (у продажу)?
2. Бажають чи знижка по всій вірогідності, будуть істотно нижче £ 100? або просто £ 20-30? Може бути, somone має досвід покупок у щорічних продажів.
3. Чи буде Canon 450D по всій вірогідності, буде superseeded в найближчі кілька місяців з потужнішим аналогічні камери? Таким чином я повинен чекати нову модель? Будь-які новини про grapelines про нові моделі Canon (в зокрема, може бути, камери з більш ніж 12,2 мегапікселів у £ 500-700 діапазоні?
Я конструктор графіки і необхідно придбати кращі камери я можу в £ 500-700 діапазоні, що дасть мені вищий дозволу зображення високої якості для друкованих зображень для Брошури / Плакати.
Я нахиляє дозволити собі середній формат професійні камери (20 мегапікселів +) і просто дивуюся, якщо будь-яка нова Canon / Інші моделі скоро вийдуть?
Багато хто, велике спасибі за будь-яку допомогу! |