![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš jau ieškau spausdintuvo, kuris yra mažesnis negu kitų, bet vis tiek galite spausdinti standartas nuotraukas. prefibly lazerinis spausdintuvas nenoriu galva ACH pakeisti rašalo ir jas pirkti. Radau viena, kad atitiktų mano poreikius už 60 $, bet pamečiau kur ji yra. Ar kas nors žino kur galima rasti vieną? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Matau 90 $ o ne 60 $. 60 $ skamba labai gamykloje restauruotas man.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Nestandartiniai PSUs - Reikia mažų PSU pusę aukščio nustatymas | falandys1002 | Linux & Alternative OS | 2 | 7 birželis 2009 05:31 |
| Ką Atmintis Standartinis tikrųjų reiškia? | Rapolyne | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 6 | 2 lapkritis 2008 07:15 |
| Dell 720 spausdintuvas su klaidos pranešimą, nurodytą spausdintuvas moniter yra nežinoma | themadpanda1989 | Digital Imaging & Printers | 8 | 30 rugsėjis 2008 05:02 |
| Paimti DVD, o ne standartinio formato, o ne tikri, kurios programos | gladrock | Multimedia & Codecs | 1 | 2 sausis 2008 11:52 |
| Standartinis Naming Convention | DrWatson | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | Lapkritis 23, 2007 18:19 |
| Temos įrankiai | |
| |