![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Hi All, to může vypadat třeba na tuto otázku je blbost, ale že je to ošemetná otázka, na odpověď. Předpokládejme, říkají, že máte tiskárnu, která lze použít také jako skener (tj., tiskárnu a skener jako combo v jedné krabici). Všichni víme, že když jsme se tisknout stránky z tiskárny, kterou spotřebuje některé z inkoustových kazet používaných v tiskárně. Teď, když jsme se použít pro tiskárny skeneru (protože to může být použita jako oba) budou Skenovaný stránce konzumovat jakékoli inkoust z tiskárny kazetu? Já také ocení, pokud byste mohli odpovědět, jak skenování část pracuje v takovém případě výše. Děkuji vám všem předem a jsem velmi ocenil všechny vaše odpovědi .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skenování do počítače obrazovky nepoužívají inkoust, když pak tisk scan, tak účinně kopií, které budou používat inkoust.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to v podstatě jen samostatný scanner a tiskárnu spojil. Pracují přesně jako odděluje dělat, kromě můžete tisknout přímo ze skeneru, pokud si to přejí.
|
| |||
| |||
| Č. skenovací část nebude konzumovat jakékoli inkoustem (jak jste se musí vědět, když jste čarodějnice na té době některé inkoust je konzumováno). Skenovací část pracuje jako obyčejní skener .. Tiskárna část funguje jako běžná tiskárna. V některých případech, kdy je barva povrchů jednotka není připravena a nemůže být použit jako skener. |
|
| |||
| |||
| bec žádný inkoust se používá pouze v případě, u tištěných není-li u skenovaných a BEC a řekl: "Když jsme tisku stránky z tiskárny, kterou spotřebuje některé z inkoustových kazet používaných v tiskárně" takže žádná nebude inkoustem používané v testu protože ty jsou jen skenování není kopírování! |
|
| |||
| |||
| Pokud se rozhodnete pro skenování do souboru / složky, nebude používat inkoust. Pokud se rozhodnete pro skenování do tisku, bude používat inkoust. Podle způsobu, jediná blbá otázka je jedním nemusíte žádat. |