![]() |
|
| |||
| |||
| היי כל, זה אולי נראה ככה, אבל השאלה היא טיפש זה נראה להיות ערמומי כדי לענות על השאלה. נניח שיש לך לומר מדפסת אשר יכול לשמש גם בתור סורק (ie., מדפסת סורק ו כ משולבות בתוך תיבה אחת). כולנו יודעים כי כאשר אנו להדפיס דפים מן המדפסת, זה consumes מסוימים לדית מן המשמשים דיו למדפסת. עכשיו, אם אנו משתמשים עבור מדפסת סורק (שכן זה יכול לשמש את שניהם) יהיה על סריקת דף לצרוך את כל דיו למדפסת דיו? אני מעריך גם אם אתה יכול לענות כיצד סריקה חלק עובד במקרה הנ"ל. אנו מודים לך מראש את כל ואני מאוד מעריך את כל התשובות .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| סריקה למחשב המסך אינו משתמש לדית, אם לאחר מכן להדפיס את הסריקה, כך למעשה עותק, כי ישתמשו דיו.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה בעצם רק נפרד סורק ו מדפסת הצטרפו יחד. הם עובדים בדיוק כמו מפריד לעשות, אלא ניתן להדפיס ישירות מן הסורק אם אתה כל כך רוצים.
|
| |||
| |||
| לא סריקה חלק לא לצרוך כל לדית (שכן עליך להיות מכשפה בידיעה כאשר באותו זמן היא קצת לדית מעוכל). סריקת חלק עובד כמו סורק רגיל .. מדפסת חלק בדרך כלל עובד כמו מדפסת. במקרים מסוימים, כאשר יסיים את לדית היחידה היא לא מוכנה ולא יכולה לשמש מכונת שיקוף. |
|
| |||
| |||
| לא bec את לדית ישמש U מודפס רק אם לא, אם סריקת U ו bec U אמר "כאשר אנחנו להדפיס דפים מן המדפסת, זה consumes מסוימים לדית מן המשמשים דיו למדפסת" כל כך לא שם לא יהיה דיו משמש סריקה כי אתה לא רק סריקה העתקה!! |
|
| |||
| |||
| אם תבחר סריקה לקובץ / תיקייה, היא לא תשתמש דיו. אם תבחר לסרוק להדפיס, הוא ישתמש דיו. דרך אגב, את השאלה היא רק טיפש אחד אתה לא שואלים. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה שזה עתה נבנה על המחשב! מסובך מאוד Prob ... | matt22 | כללי חומרה צ 'אט | 9 | 30 אוגוסט 2009 16:49 |
| WTB: עין הסורק רשתי | cheesepuff | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 2nd דצמבר 2008 15:14 |
| קטן צהוב סימני שאלה בחומרה התקנים | aaron79 | מערכות ההפעלה Windows | 11 | ה -5 בחודש אפריל 2008 12:54 |
| סורק Help! | cheesewheels99 | Digital Imaging & מדפסות | 4 | 3rd פברואר 2008 17:08 |
| בעיות סורק | urmaserendipity85 | Digital Imaging & מדפסות | 2 | ה -15 בחודש ינואר 2008 14:23 |
| שרשרת כלים | |
| |