![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi All, ji galėtų atrodyti šis klausimas yra kvailas bet tai, atrodo, yra keblus klausimas, atsakymas. Tarkime, ty turite spausdintuvą, kuris gali būti naudojamas kaip skenerio (ty, spausdintuvas ir skaitytuvas, kaip į vieną langelį "Combo"). Mes visi žinome, kad kai mes Spausdinti puslapiuose spausdintuvas, ji naudoja tam nuo ink cartridge naudojamas spausdintuvas. Dabar, jei mes naudojame už skaitytuvas spausdintuvas (nes tai gali būti naudojama ir kaip) bus nuskaityta puslapis naudoja bet nuo spausdintuvų kasečių rašalas? Aš taip pat dėkingi, jei galėtumėte atsakyti, kaip skenavimo dalis dirba tokiu atveju virš. Ačiū visiems iš anksto, ir aš labai vertiname visus Jūsų atsakymus .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nuskaityti į kompiuterio ekraną nenaudoja dažų, jei ten Spausdinti nuskaitymo, taigi veiksmingiau kopiją, kad bus naudojamas rašalas.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai iš esmės yra tik atskiras skeneris ir spausdintuvas sujungti. Jos veikia taip pat kaip atskiria tai, išskyrus galite tiesiogiai spausdinti iš skaitytuvo, jei to pageidauja.
|
| |||
| |||
| Nr nuskaitymo dalis negali vartoti bet rašalas (kaip jums reikia žinoti, kada jūs ragana tuo metu, kai rašalas yra sunaudojama). Skenavimo dalis veikia kaip įprastas skaitytuvas .. Spausdintuvas dalis veikia kaip normalus spausdintuvas. Kai kuriais atvejais, kai rašalas baigiasi blokas nėra pasirengusi ir negali būti naudojamas kaip skaitytuvo. |
|
| |||
| |||
| Nr BEC dažų bus naudojamas, jei u spausdinami tik ne tuomet, kai u nuskaityti ir BEC ir pasakė: "Kai mes Spausdinti puslapį iš spausdintuvo, ji naudoja tam nuo ink cartridge naudojamas spausdintuvas" taigi nebus rašalas naudojamas nuskaitymas sukelti tik nuskaityti ne kopijavimas! |
|
| |||
| |||
| Jei norite nuskaityti failo / katalogo, jis negali naudoti dažai. Jei norite ieškoti spausdinti, jis bus naudojamas rašalas. By the way, tik kvailas klausimas yra vienas iš jūsų neprašo. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pagalba šiame naujai pastatytas kompiuteris! Labai keblus prob ... | matt22 | General Hardware Chat | 9 | Rugpjūtis 30, 2009 16:49 |
| WTB: Akių tinklainės skaitytuvo | cheesepuff | General Hardware Chat | 2 | 2 gruodis 2008 15:14 |
| MAŽŲ Geltonieji klaustukais kompiuterinė įranga | aaron79 | Windows "operacinės sistemos | 11 | 5 balandis 2008 12:54 |
| Skeneris padėti! | cheesewheels99 | Digital Imaging & Printers | 4 | 3 vasaris 2008 17:08 |
| Skeneris klausimai | urmaserendipity85 | Digital Imaging & Printers | 2 | 15 sausis 2008 14:23 |
| Temos įrankiai | |
| |