![]() |
|
| |||
| |||
| Hi All, tas varētu izskatīties šis jautājums ir mēms, bet tas, šķiet, ir grūts jautājums, lai atbildētu. Pieņemsim, ka jums ir printeris, ko var izmantot arī kā skeneris (ti, printera un skenera kā Combo vienā kastē). Mēs visi zinām, ka tad, kad mēs drukāt lapu no printera, tas patērē dažas tintes no kārtridža izmanto printeris. Tagad, ja mēs izmantojam printeri skeneris (jo to var izmantot gan kā) tiks skenēta lapu patērēt jebkāda tinte no printera kasetne? Es arī priecātos, ja jūs varētu atbildēt cik skenēšanas daļa strādā tādā gadījumā iepriekš. Paldies jums visiem jau iepriekš, un es ļoti augstu vērtējam visas savas atbildes .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skenēšana uz datora ekrāna neizmanto tintes, ja jūs pēc tam izdrukātu skenēšanu, lai efektīvi kopiju, kas izmanto tinti.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To pamatā ir tikai atsevišķs skeneris un printeris savienotas kopā. Viņi strādā tieši tāpat, atdala darīt, izņemot jūs varat drukāt tieši no skenera ja jūs to vēlaties.
|
| |||
| |||
| Nav skenēšanas daļā nav patērēt jebkāda tinte (jo jums ir zināt, kad jums raganu šajā laikā daži tinte tiek patērēts). Skenēšanas puses darbojas kā parasta skaneris .. Printer daļa darbojas kā parasto printeri. Dažos gadījumos, kad tinte beidzas bloks nav gatavs un to nevar izmantot kā skeneris. |
|
| |||
| |||
| nē bec tinti var izmantot, ja u drukā tikai ne ja u ieskenēta un bec u teica: "Kad mēs drukāt lapu no printera, tas patērē dažas tintes no kārtridža izmanto printer" tāpēc neviens nebūs tinte izmantots skenēšanas Jums radīt tikai skenēšanas nav kopēšanas! |
|
| |||
| |||
| Ja jūs izvēlaties, lai skenētu to failu / mapi, tas neizmantos tinti. Ja izvēlaties skenēšanu drukāt, tas izmanto tinti. Ko citu, tikai mēms jautājums ir viens tu neprasi. |
![]() |
|
| Bookmarks |