![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all, bu soruyu şöyle olabilir Saçma ama bu cevap bir zor soru gibi görünüyor. Sen de bir tarayıcı olarak (ie., yazıcı ve tarayıcı bir kutusuna yazarak olarak kullanılabilir bir yazıcı olduğunu varsayalım) varsayalım. Hepimiz zaman Yazıcı sayfaları yazdırmak biliyorum, bu kartuş yazıcı kullanılan belirli mürekkep tüketir. Eğer bir tarayıcı için yazıcı kullanımı Şimdi, (çünkü bu her iki) Taranan sayfa yazıcı kartuşu herhangi bir mürekkep tüketir gibi kullanılabilir? Eğer cevap verebilecek de takdir nasıl yukarıda böyle bir durumda tarama parçası çalışır. Tüm avans ve i Thank you very much tüm yanıtlar için teşekkür ederiz .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer sonra tarama yazdırma PC ekranına mürekkep kullanmak değil, çok etkili, bu mürekkep kullanan bir kopyasını Tarama.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Temel olarak, ayrı bir tarayıcı ve yazıcı birlikte katıldı. Bunlar tam olarak ayıran gibi dışında doğrudan tarayıcı eğer bunu arzu baskı yapmak için çalışıyoruz.
|
| |||
| |||
| Hayır tarama parçası (gibi) o zaman bazı mürekkep tüketilen olduğu zaman cadı bilmek gerekir herhangi bir mürekkep tüketir değildir. Normal tarayıcı .. gibi tarama parçası çalışır Yazıcı parçası, normal yazıcı gibi çalışır. Bazı durumlarda zaman mürekkep birim tamamlandıktan ve hazır değil tarayıcı olarak doğru değildir. |
|
| |||
| |||
| Eğer U Eğer U sadece taranmış ve BEC U basılı hiçbir BEC mürekkep kullanılıyor olacak "biz Yazıcı sayfaları yazdırmak söyledi, bu Kartuşu Yazıcıda kullanılan" bazı mürekkep tüketir o nedenle orada olmaz mürekkep tarama kullanılan sadece kopyalama değil tarıyorsanız neden! |
|
| |||
| |||
| Eğer bir dosya için tarama tercih / klasör, Mürekkebin kullanmayacaktır. Eğer yazdırmak için tarama seçerseniz, mürekkep kullanır. Bu arada, sadece aptal soru bundan soramazsınız. |
![]() |
|
| Bookmarks |