az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar

Register

Tarayıcı ile ilgili küçük bir zor soru?

Closed Thread

Konu Araçları
Old 20 Kasım 2008, 10:30
Yeni Üye Grubu

Default Tarayıcı ile ilgili küçük bir zor soru?

Hi all, bu soruyu şöyle olabilir Saçma ama bu cevap bir zor soru gibi görünüyor.

Sen de bir tarayıcı olarak (ie., yazıcı ve tarayıcı bir kutusuna yazarak olarak kullanılabilir bir yazıcı olduğunu varsayalım) varsayalım. Hepimiz zaman Yazıcı sayfaları yazdırmak biliyorum, bu kartuş yazıcı kullanılan belirli mürekkep tüketir. Eğer bir tarayıcı için yazıcı kullanımı Şimdi, (çünkü bu her iki) Taranan sayfa yazıcı kartuşu herhangi bir mürekkep tüketir gibi kullanılabilir?

Eğer cevap verebilecek de takdir nasıl yukarıda böyle bir durumda tarama parçası çalışır.

Tüm avans ve i Thank you very much tüm yanıtlar için teşekkür ederiz ..
Old 20 Kasım 2008, 10:32
Yönetici Grubu

Eğer sonra tarama yazdırma PC ekranına mürekkep kullanmak değil, çok etkili, bu mürekkep kullanan bir kopyasını Tarama.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20 Kasım 2008, 11:10
Moderatör Grubu

Temel olarak, ayrı bir tarayıcı ve yazıcı birlikte katıldı.

Bunlar tam olarak ayıran gibi dışında doğrudan tarayıcı eğer bunu arzu baskı yapmak için çalışıyoruz.

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
Vast
Optik Sürücü (ler):
Sony El cheapo biri.
Case / PSU:
ANTEC Three Hundred
Soğutma:
Arctic Soğutucu 7 Pro 3 durumda fanlar.
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Titan ADSL
Monitör (ler):
Çift 19 "LCD
İşletim Sistemi (ler):
XP SP3
Old 20 Kasım 2008, 12:00
Yeni Üye Grubu

Hayır tarama parçası (gibi) o zaman bazı mürekkep tüketilen olduğu zaman cadı bilmek gerekir herhangi bir mürekkep tüketir değildir. Normal tarayıcı .. gibi tarama parçası çalışır Yazıcı parçası, normal yazıcı gibi çalışır. Bazı durumlarda zaman mürekkep birim tamamlandıktan ve hazır değil tarayıcı olarak doğru değildir.
Old 20 Kasım 2008, 12:31
Yeni Üye Grubu

Eğer U Eğer U sadece taranmış ve BEC U basılı hiçbir BEC mürekkep kullanılıyor olacak "biz Yazıcı sayfaları yazdırmak söyledi, bu Kartuşu Yazıcıda kullanılan" bazı mürekkep tüketir
o nedenle orada olmaz mürekkep tarama kullanılan
sadece kopyalama değil tarıyorsanız neden!
Old 20 Kasım 2008, 13:00
Yeni Üye Grubu

Eğer bir dosya için tarama tercih / klasör, Mürekkebin kullanmayacaktır. Eğer yazdırmak için tarama seçerseniz, mürekkep kullanır. Bu arada, sadece aptal soru bundan soramazsınız.
Closed Thread

Register

Bookmarks