![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Все це може виглядати, як це питання є німим, але це, мабуть, складне питання. Припустимо, у вас є принтер, який може бути використаний як сканера (тобто, принтер і сканер як список в одній коробці). Ми всі знаємо, що коли ми друкувати сторінки з принтера, воно споживає певну чорнила з картриджів, що використовуються в принтері. Тепер, якщо ми будемо використовувати принтер сканер (так як це може бути використаний і як) буде відскановану сторінку споживають чорнило з принтера картридж? Я також буду вдячний, якщо ви можете відповісти, як сканування частина працює в такому випадку вище. Дякуємо всім заздалегідь, і я дуже ціную всі ваші відповіді .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Сканування на екрані комп'ютера не використовується чорнило, якщо ви потім роздрукуйте сканування, настільки ефективно копію, яка буде використовувати чорнило.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це в основному тільки окремі сканером і принтером об'єдналися. Вони працюють так само, як здіймається робити, крім вас можуть безпосередньо друкувати зі сканера, якщо ви цього хочете.
|
| |||
| |||
| Ні сканування частини не буде споживати чорнило (як ви повинні знати, коли відьма на той час витрачається певна кількість чорнила). Сканування частина працює як звичайний сканер .. Принтер частина працює як стандартний принтер. У деяких випадках, коли фарба закінчується пристрій не готовий і не може бути використана як сканера. |
|
| |||
| |||
| Бек не чорнило будуть використовуватися, якщо й не друкується тільки якщо у відскановані та Бек U сказав: "Коли ми друкувати сторінки з принтера, воно споживає певну чорнила з картриджів, що використовуються в принтері" Так ні там не буде чорнила, що використовуються при скануванні причини ви тільки сканування не копіювання! |
|
| |||
| |||
| Якщо ви вибрали для сканування в файл / папку, вона не буде використовувати чорнило. Якщо ви вибрали для сканування для друку, він буде використовувати чорнило. До речі, тільки німе запитання є одним ти не попросиш. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Довідка Цей нещодавно побудований Computer! Віра дуже хитрий ... | matt22 | Генеральний обладнання чат | 9 | 30 серпня 2009 16:49 |
| WTB: сканером сітківки ока | cheesepuff | Генеральний обладнання чат | 2 | 2 грудня 2008 15:14 |
| Невеликі жовті знаки запитання Апаратні пристрої | aaron79 | Операційні системи Windows | 11 | 5 квітня 2008 12:54 |
| Сканер допомогу! | cheesewheels99 | Digital Imaging & Принтери | 4 | 3 лютого 2008 17:08 |
| Сканер питання | urmaserendipity85 | Digital Imaging & Принтери | 2 | 15 січня 2008 14:23 |
| Різьба Інструменти | |
| |