![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Když jdu do tiskárny a faxy moje volba tiskárny doesnt objevit, jeho elektrické síti, tak i když jdou na přidat tiskárnu i dostávám chybu, řka: "Provoz chould nebude dokončen. Tiskárna zařazovací služba neběží" někdo dostal jakékoliv nápady?. Kadejd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to USB tiskárnu? .... máte nainstalované ovladače?
| |||
| |||
| Ne Jeho tiskárnu Port, udělal jsem to, ale i unistalled nich vidět ITF je možné opravit problém, ale když jsem jít k instalaci, říká, že není nic připojeno. Kadejd |
|
| |||
| |||
| Může někdo pomoct? kadejd |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Lazer vs tiskárny Inkoustové tiskárny? | settoogo | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 3 | 3. března 2009 22:54 |
| Tiskárny Dell 720 se zobrazí chybová zpráva určená tiskárna moniter je unkown | themadpanda1989 | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 8 | 30. Září 2008 05:02 |
| Tiskárna Damaging port tiskárny. NÁPOVĚDA | Petr Rybář | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 4. června 2008 06:49 |
| Nové tiskárny - 3 funkce v 1 tiskárnu ... | Cubeox | Obecné Hardware Chat | 2 | 21. října 2006 06:34 |
| Thread Nástroje | |
| |