![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Коли я йду в принтер і факси опцією принтера doesn't з'являтися, його підключено належним чином, то, коли я йду додати принтер з'являється повідомлення про помилку каже "Операція chould не буде завершений. Службі диспетчера черги друку принтер не працює" хто-небудь є будь-яка ідеї?. Kadejd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи є це USB-принтер? .... у вас встановлені драйвера?
| |||
| |||
| Пов'язаний Nah Її використання порту принтера, я зробив, але я unistalled їх бачити ITF вона може виправити цю проблему, але коли я йду в установці, вона нічого не говорить. Kadejd |
|
| |||
| |||
| Чи можна допомогти? kadejd |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Лазерні принтери проти струменевий принтер? | settoogo | Digital Imaging & Принтери | 3 | 3 березня 2009 22:54 |
| Є невідомий принтер Dell 720 і повідомлення про помилку вказаний MONITER принтер | themadpanda1989 | Digital Imaging & Принтери | 8 | 30 вересня 2008 05:02 |
| Пошкодження принтера порт принтера. ДОПОМОГА | Петро Рибак | Digital Imaging & Принтери | 0 | 4 червня 2008 06:49 |
| Новий принтер - 3 функції в 1 принтер ... | Cubeox | Генеральний обладнання чат | 2 | 21 жовтня 2006 06:34 |
| Різьба Інструменти | |
| |