![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, το πρώτο μου post. Ψάχνω πληροφορίες σχετικά με το DPP-FP30 εκτυπωτή. Μόλις έλαβα ένα σχεδόν αχρησιμοποίητο εκτυπωτή αλλά είμαι έχοντας δυσκολίες στην εκτύπωση. Σε ό, τι μπορεί να δει το δίσκο χαρτιού δεν τοποθετείτε σωστά. Κάθε ιδέες εκεί έξω για μια λύση του ένα βήμα πιο σχετικές με αυτό το είδος εκτυπωτή; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εδώ είναι όλα τα εγχειρίδια για το εν λόγω μοντέλο, η ελπίδα ότι θα συμβάλουν.
| |||
| |||
| Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μπορώ να συνδέσω το PSP της Sony για να μου τηλεόρασης; | NETTA | PC & Console Gaming | 0 | 10 Ιουν 2009 15:44 |
| LAZER έναντι εκτυπωτών Inkjet Printer; | settoogo | Digital Imaging & Printers | 3 | 3η Μαρ 2009 22:54 |
| Dell 720 εκτυπωτή με το μήνυμα λάθους Το συγκεκριμένο εκτυπωτή moniter είναι unkown | themadpanda1989 | Digital Imaging & Printers | 8 | 30η Σεπ 2008 05:02 |
| Εκτυπωτής επιζήμια θύρα του εκτυπωτή. HELP | peter την αλιέα | Digital Imaging & Printers | 0 | 4η Ιουν 2008 06:49 |
| Νέα Printer - 3 λειτουργίες του εκτυπωτή σε 1 ... | Cubeox | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 21 Οκτ 2006 06:34 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |