![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi there, my first post. I am looking for info on DPP-FP30 Printer. Aš ką tik buvo suteikta beveik nenaudojama spausdintuvu bet esu problemų gauti jį spausdinti. Kiek matau popieriaus dėklas yra ne įdėti tinkamai. Any ideas out there dėl forumo labiau tinka prie šio spausdintuvo tipą sprendimas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čia viskas dėl to pavyzdžio, manuals, tikiuosi jie padės.
| |||
| |||
| Many thanks for the info. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ar galiu prijungti Sony PSP su mano TV? | Netta | PC & konsolės Žaidimai | 0 | Birželis 10, 2009 15:44 |
| Lazer vs Spausdintuvas rašalinis spausdintuvas? | settoogo | Digital Imaging & Printers | 3 | 3 kovas 2009 22:54 |
| Dell 720 spausdintuvas su klaidos pranešimą, nurodytą spausdintuvas moniter yra nežinoma | themadpanda1989 | Digital Imaging & Printers | 8 | 30 rugsėjis 2008 05:02 |
| Spausdintuvas kenkia spausdintuvo prievadas. PAGALBA | Peter žvejys | Digital Imaging & Printers | 0 | 4 birželis 2008 06:49 |
| Naujas spausdintuvas - 3 funkcijos 1 spausdintuvas ... | Cubeox | General Hardware Chat | 2 | 21 spalis 2006 06:34 |
| Temos įrankiai | |
| |