![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
... цифров фотоапарат, за което съм загубил инсталирате диска? Имам вирус, от време на време назад, и се налага да преинсталирате всичко на моя компютър и загубих моята драйвери за моята Sony Cybershot DSC-N2. Всеки път, когато се опитате да се свържете фотоапарата си към компютъра ми подсказва, че ме за инсталиране на диска. Има ли някакъв начин да си изтеглите драйвер от някъде? Опитах се да съм просто Google търсене за DSC-N2 водача и просто води до някои сайтове, които казват, че сте водачи за моята камера, но всъщност са измама, когато те искат да си изтеглите crappy P2P Toolbar. Така че просто търсене в Google не работи. Така че, ако някой има друго предложение, то ще бъде много оценявам.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Гото правилното Sony сайт, те трябва да бъдат там под подкрепа.
|
|||
|
|||
|
Контакт Sony или отидете в подкрепата си уебсайт и търсите драйвери или файлове за изтегляне за Вашия модел.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Това трябва да ви даде това, което ви трябва