![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ... digitální fotoaparát, pro které jsem ztratil instalační disk? Mám virus chvíli zpět a musel přeinstalovat vše na mém počítači a ztratil jsem ovladače pro mou Sony Cybershot DSC-N2. Pokaždé, když se snažím připojit fotoaparát na mém počítači je pro mě výzva k instalaci disku. Existuje nějaký způsob, jak to jen stáhnout ovladače odněkud? Jsem se snažil jen Google hledání DSC-N2 řidiče a to jen přináší některé webové stránky, které tvrdí, že jsou ovladače pro můj fotoaparát, ale ve skutečnosti podvod, kde si stáhnout jejich mizerný P2P toolbar. Tak právě pro vyhledávání v Google nefunguje. Takže pokud někdo má jiný návrh, že by bylo velmi oceňovány. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Goto řádné Sony internetové stránky, měly by tam být za podporu.
| |||
| |||
| Kontakt Sony nebo se podívejte na jejich webové stránky a hledat podporu pro řidiče nebo ke stažení pro váš model. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tento by vám to, co potřebujete