![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| ... ψηφιακή φωτογραφική μηχανή για την οποία έχασαν την εγκατάσταση του δίσκου; Πήρα έναν ιό λίγο πίσω και έπρεπε να επανεγκαταστήσετε τα πάντα στον υπολογιστή μου και μου έχασε οδηγούς μου για Sony Cybershot DSC-N2. Κάθε φορά που προσπαθείτε να συνδεθείτε μου κάμερα στον υπολογιστή μου που μου ζητά για την εγκατάσταση του δίσκου. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κατεβάσετε μόνο το πρόγραμμα οδήγησης από κάπου; Έχω προσπαθήσει να αναζήτησης του Google μόνο για DSC-N2 οδηγού και μόνο φέρνει κάποια ιστοσελίδες λέει ότι θέλει οδηγούς μου για την κάμερα, αλλά είναι στην πραγματικότητα μια απάτη πού θέλουν μπορείτε να κατεβάσετε τους crappy P2P γραμμή εργαλείων. Έτσι ακριβώς είναι η αναζήτηση στο Google δεν λειτουργεί. Οπότε αν κάποιος έχει μια διαφορετική πρόταση, θα ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικό. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Goto την καλή ιστοσελίδα της Sony, θα πρέπει να υπάρχουν στο πλαίσιο στήριξης.
| |||
| |||
| Επικοινωνία Sony ή πηγαίνετε στην ιστοσελίδα τους στήριξη και να αναζητήσουν Οδηγοί Downloads ή για σας μοντέλο. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό Θα πρέπει να σας δώσουμε ό, τι χρειάζεστε