![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ... digitalna kamera, za koji sam izgubio instalirati disk? Imam virus malo leđa i morao reinstalirati sve na moje računalo i moje izgubljeno drivere za moj Sony Cybershot DSC-N2. Svaki put kad se pokušam spojiti fotoaparat na moje računalo ga potiču me za instalirati disk. Ima li bilo koji način to pravedan preuzimanje datoteka vozač od negdje? Ive 'pokušao to upravo Google za pretraživanje DSC-N2 vozača i to samo dovodi do neke web stranice koje kažu da si drivere za moju kameru, ali su u stvari muljaža gdje oni žele da se njihov jebani P2P preuzimanje toolbar. Pa upravo je u potrazi za Google ne radi. Pa ako netko ima drugi prijedlog, a da bi bilo mnogo poštovati. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Goto pravilan Sony website, oni bi trebali biti tamo pod podršku.
| |||
| |||
| Kontakt Sony ili posjetite njihovu web stranicu i potražite Podrška za vozače ili Preuzimanja za svoj model. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ovo trebali bi vam dati ono što trebate
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Hot instalaciju novog CD-Rom Driver? | aj2608 | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 25 studeni 2009 04:31 |
| Printer Driver Fine-skener Vozač neće funkcionirati. Windows ne može otkriti Device | Shredder | Digital Imaging & Pisači | 4 | 30 kolovoz 2009 08:02 |
| Wireless + Wired će oboje dobiti IP adresa, ali neće dopustiti bilo kakve aktivnosti. Please help! | Anticleptic | Networking, Modemi & VoIP | 17 | 11. srpnja 2008 08:35 |
| Vozač POMOĆ! | Ryan90 | Multimedija i kodeci | 6 | 15 siječanj 2008 22:38 |
| Trebate vozač | SpecV | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 3. prosinac 2007 06:34 |
| Thread Tools | |
| |