![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
... digitális fényképezőgép, amely elvesztettem a telepítő lemezt? Van egy vírus egy kicsit vissza, és újratelepítéséhez mindent a számítógépről, és elvesztettem a vezetők a saját cybershot Sony DSC-N2. Minden alkalommal, amikor megpróbálok kapcsolódni én fényképezőgépet a számítógépet ösztönzi nekem az install lemezt. Van-e olyan módon, hogy csak töltse le a driver valahonnan? Én már próbáltam csak a Google kereső a DSC-N2 vezető és csak hozza fel, hogy egyes weboldalak mondom they're vezetők a saját kamera, de valójában egy átverés, ha azt akarom, hogy töltse le a retkes P2P eszközsoron. Csak keresi meg a Google nem működik. Tehát ha valaki egy másik javaslatot, akkor sokkal appreciated.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ugrás a megfelelő Sony weboldal, akkor ott a támogatást.
|
|||
|
|||
|
Kapcsolat a Sony vagy a honlapon, hogy támogatja, és keresse az illesztőprogramok vagy a letöltések az Ön modellt.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ez adjon meg, amire szüksége van