![]() |
|
| |||
| |||
| ... מצלמה דיגיטלית שבה איבדתי את דיסק ההתקנה? יש לי וירוס זמן חזרה והייתי חייב להתקין מחדש את הכל על המחשב שלי איבדתי את מנהלי ההתקן שלי Sony Cybershot DSC-N2. כל פעם שאני מנסה לחבר את המצלמה שלי במחשב זה מבקש ממני להתקין את הדיסק. האם יש דרך פשוט להוריד את מנהל ההתקן מ לאנשהו? ניסיתי רק עבור חיפוש Google DSC-N2 הנהג והוא מביא רק חלק אתרים אומרים כי הם מנהלי התקנים עבור המצלמה שלי, אבל הם למעשה הונאה שבהם אתה רוצה להוריד את סרגל הכלים crappy P2P. אז פשוט מחפש אותה ב-Google לא עובד. אז אם מישהו יש הצעה אחרת, זה יהיה הרבה יותר מוערך. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Goto התקינה באתר האינטרנט של Sony, הם צריכים להיות שם תחת תמיכה.
| |||
| |||
| צור Sony או עבור אל אתר התמיכה שלהם וחפש מנהלי התקנים או הורדות עבור הדגם שלך. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה צריך לתת לך את מה שאתה צריך
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הוט כדי להתקין מנהל התקן חדש CD-Rom? | aj2608 | כוננים & נשלפת | 1 | 25 נובמבר 2009 04:31 |
| מנהל מדפסת של פיין נהג האם הסורק לא עובד. Windows לא יכול לאתר ההתקנים | Shredder | Digital Imaging & מדפסות | 4 | 30 אוגוסט 2009 08:02 |
| אלחוטי + Wired יהיה להשיג את שתי כתובות ה-IP, אך לא תאפשר כל פעילות. אנא עזור! | Anticleptic | רישות, מודמים & VoIP | 17 | 11th יולי 2008 08:35 |
| מנהל התקן help!! | Ryan90 | מולטימדיה רכיבי Codec | 6 | ה -15 בחודש ינואר 2008 22:38 |
| דרוש מנהל | SpecV | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 2 | 3rd דצמבר 2007 06:34 |
| שרשרת כלים | |
| |