![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| ... skaitmeninis fotoaparatas, dėl kurių aš praradau diegimo diską? Aš virusas, o atgal ir reikėjo iš naujo viską ant "My Computer" ir pamečiau vairuotojų mano Sony Cybershot DSC-N2. Kiekvieną kartą, kai bandau prijungti fotoaparatą prie kompiuterio jis verčia mane install diską. Ar yra koks nors būdas tiesiog atsisiųsti tvarkyklę iš kažkur? I've tried to tik Google paieškos DSC-N2 vairuotojas ir jis tik iškelia kai kurių svetainių, ty jie vairuotojai mano fotoaparatas, bet iš tikrųjų yra sukčiai, jei jie nori atsisiųsti savo Crappy P2P Toolbar. Taigi tik ieško to Google neveikia. Taigi, jei kas nors turi įvairių pasiūlymų, kad būtų much appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Goto tinkamą Sony svetainę, jie turėtų būti ten pagal paramos.
| |||
| |||
| Susisiekite su "Sony" arba eikite į savo tinklapio palaikymo ir ieškoti tvarkyklių ar parsisiųsti į savo modelį. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Šitas turėtų ką turite