![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ... Digitálny fotoaparát, pre ktoré som stratil inštalačný disk? Mám vírus chvíľu späť a musel preinštalovať všetko na mojom počítači a stratil som ovládače pre moju Sony Cybershot DSC-N2. Zakaždým, keď sa snažím pripojiť fotoaparát na mojom počítači je pre mňa výzva na inštaláciu disku. Existuje nejaký spôsob, ako to len stiahnuť ovládače odněkud? Som sa snažil len Google hľadanie DSC-N2 vodiča a to len prináša niektoré webové stránky, ktoré tvrdia, že sú ovládače pre môj fotoaparát, ale v skutočnosti podvod, kde si stiahnuť ich mizerný P2P toolbar. Tak práve pre vyhľadávanie v Google nefunguje. Takže ak niekto má iný návrh, že by bolo veľmi oceňované. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Goto riadne Sony internetovej stránky, mali by tam byť za podporu.
| |||
| |||
| Kontakt Sony alebo sa pozrite na ich webové stránky a hľadať podporu pre vodiča alebo na prevzatie pre váš model. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tento by vám to, čo potrebujete
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Hot inštalovať nový ovládač CD-ROM? | aj2608 | Drives & Removable Media | 1 | 25. novembra 2009 04:31 |
| Ovládač tlačiarne Fine-skener Driver nebude fungovať. Systém Windows nemôže rozpoznať zariadenia | Dezintegrátor | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 4 | 30.srpna 2009 08:02 |
| + Bezdrôtové Drôtové bude ako získavať IP adresy, ale nedovolí akejkoľvek činnosti. Prosím pomôžte! | Anticleptic | Siete, Modemy & VoIP | 17 | 11. júla 2008 08:35 |
| Driver HELP! | Ryan90 | Multimedia & Kodeky | 6 | 15. januára 2008 22:38 |
| Potreba vodiča | SpecV | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 3. decembra 2007 06:34 |
| Thread Tools | |
| |