![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ... Дигитална камера, за који сам изгубио инсталирате диск? Имам вирус мало леђа и морао наново све на моје рачунар и моје изгубљено дривер за мој Соны Цыберсхот ДСЦ-Н2. Сваки пут кад се покушам спојити фотоапарат на моје рачунар га потичу ме за инсталирате диск. Има ли било који начин то праведан скидати податке возач од негде? Иве 'суђен то управо Гоогле за претрагу ДСЦ-Н2 возача и то само доводи до неке веб странице које кажу да си дривер за моју камеру, али су у ствари муљажа где они желе да се њихов јебани П2П преузимање тоолбар. Па управо је у потрази за Гоогле не ради. Па ако неко има други предлог, а да би било много поштовати. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Гото правилан Соны уебсите, они би требали бити тамо под подршку.
| |||
| |||
| Контакт Соны или посетите њихову уеб страницу и потражите Подршка за возаче или Преузимања за свој модел. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ово требало би вам да да оно што треба
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Хот бисте инсталирали нови ЦД-ром Возач? | ај2608 | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 25. новембар 2009 04:31 |
| Тампа? Фине Возач ће скенер не ради. Уиндоус не може да открије уређаја | Схреддер | Дигитал Имагинг & Штампачи | 4 | 30 Авг 2009 08:02 |
| Уирелесс + Уиред ће обоје добити ИП адреса, али неће дозволити било какве активности. Плеасе хелп! | Антицлептиц | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 17 | 11. јула 2008 08:35 |
| Возач ПОМОЋ! | Рыан90 | Мултимедија и кодеци | 6 | 15 јануар 2008 22:38 |
| Требате возач | СпецВ | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 3 децембар 2007 06:34 |
| Тхреад Тоолс | |
| |