![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| ... Цифрові камери, для якої я втратив диска встановити? Я отримав вірус якийсь час тому, і довелося перевстановити все на моєму комп'ютері і втратив мою драйвери для Sony Cybershot DSC-N2. Кожен раз, коли я намагаюся підключити камеру до свого комп'ютера воно спонукає мене на диску установки. Чи є спосіб, щоб просто завантажити драйвера звідки-то? Я намагався тільки Google Search для DSC-N2 драйверів і він просто приносить деякі сайти, які скажуть, що драйвери для камери, але насправді афера, де вони хочуть, щоб ви їх завантажити Crappy Toolbar P2P. Так що шукати його в Google не працює. Так що якщо хто-небудь іншу пропозицію, було б дуже високу оцінку. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Перейти належного сайт Sony, вони повинні бути там під підтримку.
| |||
| |||
| Зв'язатися з Sony або перейдіть на своєму веб-сайті підтримки і шукати драйвери або Завантаження для Вашої моделі. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Цей повинна дати вам, що вам потрібно
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Гаряча Для встановлення нових компакт-дисків? | aj2608 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 25 листопада 2009 04:31 |
| Драйвер принтера Fine-драйвер сканера НЕ буде працювати. Windows не може знайти пристрій | Шредер | Digital Imaging & Принтери | 4 | 30 серпня 2009 08:02 |
| Бездротова + Дротова буде як отримати IP-адреси, але не дозволить будь-якої діяльності. Будь ласка, допоможіть! | Anticleptic | Мережа, Модеми & VoIP | 17 | 11 липня 2008 08:35 |
| Driver допоможіть! | Ryan90 | Мультимедіа & кодеки | 6 | 15 січня 2008 22:38 |
| Необхідність драйверів | SpecV | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 3 грудня 2007 06:34 |
| Різьба Інструменти | |
| |