![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте просто купих нов компютър, излезе от Windows XP, за Vista, моят (скенер, принтер) е Canon smartbase депутат 370.just опитал да сканирате някои документи, но Vista навик я признае, беше казал да отида а (актуализация, свалени ????) от Canon, за да получите на принтера да работи, всеки може да ни помогнете МОЛЯ, без неразрешим мен, много благодаря |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вземете Vista драйвери за вас модел тук> http://software.canon-europe.com/
| |||
| |||
| Дейв Хибрид, много благодаря за отговорите, аз вече са били на тази връзка, и то DONT покажи ми принтер / скенер във всеки от списъците, а моята е само за 4 години на възраст, освен ако в Компютърна терминология, която е класифицирана като Oldie, Много благодаря все пак, най-добри пожелания, за Austringer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да те са .... Вие не изглежда достатъчно твърда .... виждам тук
| |||
| |||
| Здравей, Фил, както съм казал DaveHybrid Не компютърна грамотност, така че някои търпение е необходимо, благодарение Mate, Austringer |
|
| |||
| |||
| Мисля, че вие ще откриете, че Фил е изключително търпеливи и подкрепа!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Фил <<А Закъснялото благодаря за всичките ви помогне, съжалявам, че не се върна да благодаря на Вас и на всички други за вашата помощ, преди сега, предвидена заредени актуализацията, принтери работят, но не и на скенера част от него, още веднъж, много THANKS |