![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj právě koupil nový počítač, pryč z Windows XP na Vista, můj (skenery, tiskárny) je Canon smartbase MP 370.just snažil prohledávat některé noviny, ale Vista obyčej uznat, bylo jí řečeno, aby si (update, download ????) od Canon, aby vám tiskárnu do práce, může kdokoli, pomozte mi, prosím, beze mě nepochopitelný, Děkuji |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Získejte Vista ovladače pro Vás model zde> http://software.canon-europe.com/
| |||
| |||
| Dave Hybridním, Děkuji za odpověď, už jsem byla na tom odkazu, a to dont show moje tiskárna / skener v žádném ze seznamů, a dole je jen asi 4 roky, pokud není v počítačové žargon, který je kvalifikován jako oldIE, Díky mnoha stejně, nejlepší je Austringer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano, jsou .... jste dost těžko hledat .... vidět tady
| |||
| |||
| Phil Ahoj, jak jsem řekl, DaveHybrid, není počítačově gramotní, takže některé trpělivost je potřebná, a to především díky Mate, Austringer |
|
| |||
| |||
| Myslím, že zjistíte, že Phil je nesmírně pacienta a podpůrná!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| Proč .... děkuji pane druhu |
|
| |||
| |||
| Phil <<A opožděné díky za pomoc, promiňte mi nepodařilo dostat zpět na děkuji a jakékoli jiné za vaši pomoc, než teď, jsem si nahraje aktualizaci, tiskárny pracují, ale ne skeneru části, opět mnoho PODĚKOVÁNÍ |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pomoc! My Computer nestahuje Každá aktualizace Např Prům. Computer Updaty Nic! | edkes | Obecné Software Chat | 1 | 23. dubna 2009 14:03 |
| Nelze nainstalovat aktualizace | duskmon10 | Operační systémy Windows | 2 | 23. prosince 2008 20:34 |
| Když můj počítač dělá automatické aktualizace, vždy je ... | broonie | Office & Aplikace | 1 | 21. listopadu 2008 14:39 |
| Aktualizace systému Windows | quincysw | Operační systémy Windows | 7 | 20. října 2008 12:56 |
| Automatické aktualizace! | craiig | Operační systémy Windows | 2 | 27. dubna 2008 11:00 |
| Thread Nástroje | |
| |