![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας μόλις αγόρασα ένα νέο υπολογιστή, πάει από τα Windows XP, σε Vista, μου (scanner, εκτυπωτή) είναι μια smartbase Canon MP 370.just προσπάθησε να σαρώσει κάποια έγγραφα, αλλά Vista συνηθίζει αναγνωρίσει, είπαν για να πάρετε μια (ενημέρωση, κατεβάστε ????) από την Canon, για να τον εκτυπωτή στην εργασία, μπορεί κανείς να μου PLEASE HELP, ΧΩΡΙΣ Baffling μου, ευχαριστώ πολύ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λάβετε τα Vista οδηγών για σας μοντέλο εδώ> http://software.canon-europe.com/
| |||
| |||
| Dave Υβριδικοί, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, έχω ήδη σε αυτήν τη σχέση, και αυτό μου δείχνουν dont εκτυπωτή / σαρωτή σε καμία από τις λίστες, και η δική μου είναι μόνο περίπου 4 ετών, εκτός αν στο Computer κορακίστικα που είναι ταξινομημένα ως Oldie, Πολλά ευχαριστώ ούτως ή άλλως, ευχές, το Austringer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, είναι .... δεν έχετε εξετάσει αρκετά δύσκολο .... βλέπω εδώ
| |||
| |||
| Hi Phil, όπως είπα DaveHybrid, Δεν υπολογιστή εγγράμματοι, λοιπόν λίγη υπομονή είναι απαραίτητη, χάρη Mate, Austringer |
|
| |||
| |||
| Πιστεύω ότι θα βρείτε Phil είναι εξαιρετικά ασθενής και υποστηρικτική!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| PHIL <<μια καθυστερημένη ευχαριστώ όλους για τη βοήθειά σας, Συγνώμη που δεν γυρίσω να σας ευχαριστήσω και τους άλλους για τη βοήθειά σας, πριν από τώρα, κάτω φορτώνονται την ενημέρωση, εκτυπωτές εργασίας, αλλά δεν το σαρωτή μέρους του, άλλη μια φορά, πολλοί THANKS |