![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi upravo kupio novi Computer, otišao od Windows XP na Vista, moj (skener, printer) je smartbase Canon MP 370.just pokušao skenirati neke novine, ali Vista navika prepoznao, bio je rekao da bi dobili (nadogradnja, download ????) iz Canon, da bi dobili pisač na rad, može bilo tko pomoć mene ugoditi, bez Baffling mene, mnogo hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uzmite Vista driveri za vas model ovdje> http://software.canon-europe.com/
| |||
| |||
| Dave Hybrid, Mnogobrojan hvala za odgovaranjem, već sam bio na taj link, i to ne pokazivati moj Printer / Scanner u bilo kojem od listama, i moje je samo oko 4 godine, osim u Computer žargon koji je classed kao Oldie, Mnogobrojan hvala svejedno, najbolje želje, u Austringer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da su oni .... niste dovoljno teško gledati .... vidi ovdje
| |||
| |||
| Hi Phil, kao što sam rekao DaveHybrid, Ne računalo pismen, pa neka je potrebno strpljenje, hvala Mate, Austringer |
|
| |||
| |||
| Mislim da ćete naći Phil je izuzetno strpljivi i podržavaju!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Zašto .... hvala vam gospodine vrste |
|
| |||
| |||
| Phil <<A zadocnio hvala za sve vaše pomoći, ispričavam se nisam vratiti vam zahvaliti i bilo koji drugi na pomoći prije sad sam se učita ažuriranje, printeri rade, ali ne i skener dio je, opet, mnogi HVALA |